Concert susținut de un pianist focșănean, la Ateneul Popular
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Concert susținut de un pianist focșănean, la Ateneul Popular
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Avem bucuria de a vă invita miercuri, 21 februarie 2018, ora 19:00, să asistaţi la un recital de pian susţinut de un tânăr artist cu origini focşănene - Ionuţ Diaconu - student în anul II la Facultatea de Interpretare de pe lângă Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, la clasa binecunoscutului maestru în pedagogia şi arta pianistică – Vlad Dimulescu. Tânărul artist este câştigătorul Premiului I la ediţia a XII-a a concursului de interpretare “Festivalul Muzicii Maghiare”, organizat de Institutul Maghiar “Balassi” din Bucureşti; a obţinut Menţiunea de onoare la Concursul Internaţional “Santa Cecilia” din Porto şi alte premii la competiţii din ţară. El a susţinut şi recitaluri în sălile de concert bucureştene.
Programul recitalului va cuprinde lucrări de Ludwig van Beethoven, George Enescu, Johann Sebastian Bach, Serghei Rachmaninov, Franz Liszt şi Tudor Dumitrescu. Pianul C. Bechstein îşi va îndeplini din nou menirea pentru melomanii focşăneni.
Vă asteptăm şi vă dorim audiţie plăcută!
 
Valentin Gheorghiţă, director Ateneul Popular


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Sănătate

VIDEO și GALERIE FOTO: Theranova, locul unde renaște speranța pacienților care au nevoie de PROTEZE și ORTEZE
    Theranova este un Centru Medical de Protezare și Ortezare din România ce diferă de ceilalți competitori din acest domeniu. La Theranova, credem că oamenii pe care îi ajutăm să pășească din nou, reprezintă povești inspiraționale, ce merită împărtășite.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost