Concert dedicat eroilor la Cercul Militar Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Concert dedicat eroilor la Cercul Militar Focșani
Concert dedicat eroilor la Cercul Militar Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Focșănenii sunt invitați să participe la un Concert dedicat eroilor români, organizat la Cercul Militar Focșani. Spectacolul va avea loc miercuri, de la ora 18, în sala de spectacole. Evenimentul este organizat de Cercul Militar Focșani, ACMRR filiala Vrancea, Capela Militară „Ilie Tesviteanu”. Concertul este susținut de copiii de la cercurile artistice și grupul „Seniorii”. Spectacolul este prezentat de Ioan Constantinescu, coordonarea artistică și acompaniamentul fiind asigurate de profesorul Mircea Grosu. Piesa de final a concertului va fi în primă audiție, „Marea Unire nu se uită”, muzica și versurile Stelian Stoica.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost