Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. Concursul a avut loc ieri, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi a presupus susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. El va fi numit oficial în funcție după ce ministrul Administrației și Internelor va emite un ordin în acest sens.
Până pe 10 mai, IPJ Vrancea a fost condus de comisarul şef Remus Nica prin împuternicire. Acesta a fost împuternicit la comanda instituţiei în luna mai a anului trecut, iar în luna noiembrie a aceluiaşi an împuternicirea i-a fost prelungită cu încă 6 luni.
    Noul inspector-șef al IPJ Vrancea, comisarul-șef Remus Nica, a ocupat în perioada 1 aprilie 2005 – 1 mai 2015 funcția de Ofiţer în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în perioada 1 mai 2015 - 1 aprilie 2016 a deținut funcția de şef Birou Investigaţii Complexe SICE, iar în perioada 1 aprilie 2016 – 30 martie 2017 a fost împuternicit şef la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.
    Comisarul-șef Remus Nica va fi ajutat în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu de comisar şef Daniel Tulbure, prim-adjunct, care anterior a condus Serviciul Management Resurse Umane, și de comisar şef Vasile Marin, adjunct, care anterior a condus Serviciul de Ordine Publică din cadrul IPJ Vrancea. Funcțiile de adjuncți la IPJ Vrancea nu au fost scoase la concurs, până în prezent.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost