Cinci bivoli au provocat haos pe o autostradă din Germania
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Cinci bivoli au provocat haos pe o autostradă din Germania
Cinci bivoli au provocat haos pe o autostradă din Germania
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Câţiva bivoli a pătruns luni pe autostrada A3 din Germania provocând haos în trafic timp de câteva ore, informează agenţia DPA. Cele cinci animale, printre care se numărau o bivoliţă şi doi pui, au scăpat de pe o păşune din apropiere şi au ajuns duminică pe autostradă, în apropierea oraşului Leverkusen situat în vestul ţării. Echipajele de poliţie şi pompieri au încercat timp de câteva ore să prindă animalele. În timpul operaţiunii traficul pe ambele sensuri a fost suspendat şi s-au creat ambuteiaje.
Cu ajutorul a două camioane şi a mai multor maşini de patrulare, poliţiştii au reuşit să limiteze accesul animalelor, însă acest lucru nu a pus capăt aventurii acestora pe autostradă, exemplarele reuşind să fugă printre autovehiculele staţionate, după cum a explicat purtătoarea de cuvânt a poliţiei. Un medic veterinar de la Grădina Zoologică din Köln a fost chemat la faţa locului şi a reuşit să sedeze bivolii care au fost apoi ridicaţi cu o macara aparţinând Departamentului de Pompieri din Köln şi - cu ajutorul unui fermier din zonă - au fost încărcaţi într-un camion.
Purtătoarea de cuvânt a declarat că animalele au fost transportate înapoi pe pajiştea de pe care au scăpat. Operaţiunea poliţiştilor şi pompierilor a luat sfârşit luni dimineaţa după nouă ore.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost