Cetățean albanez, luat în custodie publică după ce nu a respectat o decizie de părăsire a României
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Cetățean albanez, luat în custodie publică după ce nu a respectat o decizie de părăsire a României
Cetățean albanez, luat în custodie publică după ce nu a respectat o decizie de părăsire a României
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Polițiștii Serviciului pentru Imigrări ai Județului Vrancea, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat o femeie din Republica Moldova și un bărbat din Albania, care nu mai avea drept de ședere pe teritoriul României. Femeia a fost îndrumată către structura de imigrări în vederea reglementării dreptului de ședere, în calitate de membru de familie a unui cetățean român, iar bărbatul a fost luat în custodie publică în vederea îndepărtării de pe teritoriul României. Totodată, pe numele albanezului va fi instituită interdicția de a intra în țară pe o perioadă de 1 an și 6 luni.
    Polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Vrancea, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, au desfășurat la data de 12 iunie a.c., o acțiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza de competență.
    În cadrul activităților întreprinse, polițiștii de imigrări au depistat o femeie de 27 de ani, din Republica Moldova, și un bărbat de 38 de ani, din Albania, care nu mai aveau drept de ședere pe teritoriul României.
    În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că femeia este membru de familie a unui cetățean român, fapt pentru care a fost îndrumată să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări Vrancea pentru a-și reglementa situația juridică.
    De asemenea, în cazul cetățeanului albanez s-a stabilit că, pe numele acestuia, a fost emisă anterior o decizie de returnare care nu a fost respectată, fapt pentru care s-a dispus luarea în custodie publică și introducerea străinului în Centrul de Cazare a Străinilor Luați în Custodie – Otopeni până la îndepărtarea de pe teritoriul României.
    Totodată, la ieșirea din țară, pe numele străinului va fi instituită măsura de nepermitere a intrării în România pentru o perioadă de 1 an și 6 luni.
     Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acțiuni pentru prevenirea și combaterea șederii ilegale, solicitând cetățenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de ședere pe teritoriul României.
    Contăm pe respectul dumneavoastră față de legislația în domeniul migrației și vă invităm să ne contactați pentru orice aspect referitor la prevederile legale în domeniu, comunicând la tel/fax 0237 207 306, 0237 207 304, sau vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro.

Cms. șef poliție Dumitru Amititeloaie

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost