Centrul Militar Zonal Vrancea scoate la concurs 7 locuri pentru specialitatea militară ,,Psihologie" și 3 pentru specialitatea militară ,,Sociologie"
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Centrul Militar Zonal Vrancea scoate la concurs 7 locuri pentru specialitatea militară ,,Psihologie" și 3 pentru specialitatea militară ,,Sociologie"
Centrul Militar Zonal Vrancea scoate la concurs 7 locuri pentru specialitatea militară ,,Psihologie
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Centrul Militar Zonal Vrancea, prin Biroul Informare – Recrutare, recrutează candidați pentru formarea ofițerilor în activitate pe filieră indirectă, specialitățile militare ,,Psihologie" și ,,Sociologie" în perioada 24.08 - 12.09.2017. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii specifice de recrutare, după cum urmează:
- au vârsta de 40 ani împliniți în anul 2017;
- să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ universitar acreditate, cu diplomă de licență, cu profil corespunzător armelor și serviciilor și specialităților militare pentru care se organizează cursul de formare - ,,Psihologie" sau ,,Sociologie";
- să dețină atestat de liberă practică obținut la Colegiul Psihologilor din România - pentru specialitatea militară ,,Psihologie" ;
- pentru specialitatea militară ,,Psihologie", să fie în treapta de specializare psiholog specialist (psihologia transporturilor, psihologie clinică, consiliere psihologică, psihoterapie) sau psiholog în supervizare (psihologie aplicată în domeniul securității naționale, psihoterapie).
Menționăm faptul că au fost scoase la concurs un număr de 7 locuri pentru specialitatea
militară ,,Psihologie" și 3 pentru specialitatea militară ,,Sociologie".
Pentru informații suplimentare, cei interesați sunt rugați să contacteze reprezentanții
Biroului Informare - recrutare, la adresa: strada Cezar Bolliac nr. 5, în sediul Cercului Militar (Casa Armatei) situat în Focșani sau la numărul de telefon: 0237.216.227.


COMANDANTUL CENTRULUI MILITAR ZONAL VRANCEA,
Colonel Mărgărit Puflea 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL8
15
30
42
39
35

Extragerea noroc:  3449083

Harta Focsani
   

Local

Primarul Cristi Misăilă a explicat inițierea proiectului privind TAXA DE HABITAT în Focșani
Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, a prezentat în cadrul conferinței de presă, susținută ieri după ședința extraordinară a Consiliului Local, la care consilierii liberali nu au participat, și proiectul de hotărâre pus în dezbatere publică prin care se instituie o nouă taxă în municipiu.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost