Cei mai buni fotbaliști din clasele primare, din întreaga țară, se întrec la Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Cei mai buni fotbaliști din clasele primare, din întreaga țară, se întrec la Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Focșaniul va găzdui faza națională la fotbal băieți clasele primare, din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, ce va avea loc în perioada 16-23 mai și la care vor participa cele mai bune echipe din țară. În altă ordine de idei, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, ramura educație fizică și sport, prin inspectorul școlar Vica Mincă, a făcut public calendarul privind desfășurarea fazelor de zonă în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar și Gimnaziadei, ce se vor desfășura în perioada următoare.
Conform datelor prezentate, meciurile dintre câștigătoarele de nivel de județ, care se vor lupta la fazele de zonă, vor dubuta la sfârșitul lunii martie, vor continua în aprilie și se vor finaliza în mai. „Mai avem de disputat câteva etape de județ. În general, activitățile s-au desfășurat în condiții normale, s-a respectat graficul și calendarul olimpiadelor școlare la toate nivelurile de învățământ. Arbitrajul a fost asigurat și de către asociațiile județene pe diferite discipline sportive, ceea ce ne bucură și este un real sprijin. Un mare ajutor a fost dat de Școala Postliceală Sanitară de Stat Hippocrate în asistența medicală, care ne va ajuta și la celelalte etape pe care le vom desfășura. Avem aprecieri și pentru directorii de la unitățile școlare unde am desfășurat etapele de municipiu, județ și automat vor veni și cele de zonă. Trec în revistă și Direcția pentru Tineret și Sport a județului Vrancea, care a fost colaboratorul nostru permanent. Vreau să aduc mulțumiri și sprijinului foarte important al comunităților locale, care au contribuit și vor contribui la buna desfășurare a tuturor manifestărilor sportive”, a spus inspectorul școlar de specialitate Vica Mincă.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost