Cardul de sănătate nu a fost refuzat din motive religioase
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Cardul de sănătate nu a fost refuzat din motive religioase
În Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Asigurații și furnizorii de servicii medicale care au nelămuriri cu privire la cardul de sănătate se pot adresa Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea. Conducerea instituției a desemnat doi angajați care vor sta la dispoziția asiguraților, dar și a furnizorilor de servicii medicale, pentru a răspunde problemelor ridicate de aceștia.
Cele două persoane desemnate sunt consilier principal Mariana Răileanu, care poate fi contactată la numărul de telefon 0237.227.714, interior 109, sau la adresa de e-mail cardvn@casvn.ro, și consilier principal Aurelia Feraru, care poate fi contactată la același număr de telefon, dar interiorul este 112, și la aceeași adresă de email.
Reprezentanții CAS susțin că în Vrancea, spre deosebire de celelalte județe, cardul național de sănătate nu a fost refuzat din motive religioase. „Singurele carduri returnate la CAS Vrancea au fost cele ale persoanelor decedate. Până în prezent, nu am avut carduri refuzate din motive religioase”, susține Iustina Papuc, purtătorul de cuvânt al CAS Vrancea.
În ceea ce privește distribuirea cardului național de sănătate în Vrancea, această acțiune se apropie de final. Poștașii au avut de distribuit peste 192 de mii de carduri. Procedura de distribuire a cardurilor de sănătate de Oficiul de Poștă Vrancea va costa CAS Vrancea 650 de mii de lei.
De la 1 ianuarie 2015, cardul național de sănătate va reprezenta singura modalitate prin care asigurații vor putea primi servicii medicale. Astfel, medicii de familie și cei specialiști, care sunt în contract cu CAS Vrancea, trebuie să aibă cititoarele de carduri, ale căror prețuri variază între 60 și 350 lei. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL
9
28
12
46
8
19

Extragerea noroc:  2338049

Harta Focsani
   

Învăţământ

RECORD ABSOLUT! 21 de medii de 10 în Vrancea la Evaluarea Națională a absolvenților de clasa a VIII-a
21 de absolvenți de clasa a VIII-a au demonstrat că un examen poate fi trecut cu media zece, iar în cazul unora dintre ei, fără nici o oră de meditație în particular.

POZA ZILEI

Specific românesc...

SECVENTA ZILEI

Plimbare

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost