Campania ”O campioană are nevoie de sprijinul nostru”, susținută de mari vedete ale fotbalului românesc!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Campania ”O campioană are nevoie de sprijinul nostru”, susținută de mari vedete ale fotbalului românesc!
Campania ”O campioană are nevoie de sprijinul nostru”, susținută de mari vedete ale fotbalului românesc!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Evenimentul caritabil prin care se încearcă strângerea banilor necesari pentru ca tânăra fotbalistă Georgiana Onea să meargă în străinătate, să-și trateze boala gravă de care suferă, va aduce în Sala Polivalentă sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 19.00, jucători care au fost nume de referință în fotbalul românesc!
Pe parchetul Polivalentei se vor afla față în față, ca o prelungire la Focșani a unei frumoase rivalități neîntrerupte echipele bucureștene Dinamo și Steaua.
Pentru Georgiana și-au dat întâlnire, de această dată prietenească, și vor juca la Focșani, de la Dinamo București Prunea, Ciubotariu, Adrian Iordache, Dănciulescu, Tom Cristea, Marica, Pătrașcu, Cristi Munteanu, Lică, Contra, Gane iar de la Steaua București, Stîngaciu, Lincar, Aliuță, Marius Baciu, Pușcaș, Mozacu, Răduță, Cicioiu, Oprița, Sorin Paraschiv, Goian și Adrian Matei.
Jocul dintre Dinamo și Steaua va fi arbitrat de Marius Beudean și Cristi Balaș.
Va fi, cu siguranță, un spectacol de gală oferit de oameni cu inimă mare - și în teren și în tribune, pentru o cauză nobilă!


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

Actualitatea

Elev al Liceului Pedagogic, bătut în incinta unității; părinții vor să o reclame pe directoare la Consiliul pentru Combaterea Discriminării
Un elev de clasa a IX-a, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret din Focșani, a fost bătut în incinta unității de învățământ, în cursul zilei de marți, 12 decembrie, incidentul având loc într-o pauză.

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost