Cadouri de la ALDE pentru copiii din Ciușlea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Cadouri de la ALDE pentru copiii din Ciușlea
Cadouri de la ALDE pentru copiii din Ciușlea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Membrii filialei ALDE Vrancea au împărțit, ieri, cadouri, micuților copii ai familiilor nevoiașe din satul Ciușlea. ,,Dincolo de cuvinte, rămân faptele, acesta este  mesajul membrilor Filialei VRANCEA ALDE,  de sărbatorile acestui an. Un gând bun,  o faptă bună! Este decembrie, cu toții așteptăm un an întreg luna sărbătorilor de iarnă, luna în care căutăm cadourile perfecte pentru cei dragi, luna în care așteptăm cadouri care să ne bucure sufletul. Și cum prima ocazie de a dărui și de a primi ne-o oferă Moș Nicolae, membrii filialei Vrancea ALDE au dat startul momentelor frumoase. Pentru că au fost cuminți, micuții copii ai mai multor familii din Ciușlea și-au pregătit ghetuțele,  în speranța că acestea vor fi pline. Moșul a venit cu sacul plin și a dăruit cadouri din obiecte de încălțăminte și dulciuri. Se citea fericirea pe fața lor și a părinților lor. Ne bucurăm și noi, pentru un moment am adus zambetul și mulțumirea în casele lor”, a transmis președintele filialei ALDE, Ionel Cel Mare.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost