Blocuri noi pe străzile Tinereții și Cuza Vodă din Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Blocuri noi pe străzile Tinereții și Cuza Vodă din Focșani
Blocuri noi pe străzile Tinereții și Cuza Vodă din Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    Investitorii imobiliari vor să înghesuie blocuri pe spațiile care au mai rămas disponibile în municipiul Focșani. Ultimele trei proiecte imobiliare pregătite pentru a fi ridicate în municipiu prevăd ridicarea de blocuri care să conțină atât birouri cât și locuințe. Sunt vizate mai multe zone din municipiu. Pe strada Tinereții nr. 1, se dorește construirea unui bloc cu șase etaje, cu locuințe dar și cu spații comerciale și birouri. Intenția de eliberare a Planului urbanistic zonal a fost depusă la municipalitate încă din luna martie. Pe strada Cuza Vodă, lângă clădirea fostului Tribunal, se dorește construirea unui imobil pentru spații comerciale, birouri și locuințe cu regim de înălțime S+P+4+5R. Construcția acestei clădiri este condiționată de avizele de la Comisia Națională a Monumentelor Istorice deoarece este situată în zona de protecția a trei monumente istorice, respectiv Statuia Independenței, Casa Zaharia și  fostul Tribunal. Al treilea proiect imobiliar prevede construirea unor imobile pentru locuințe colective cu trei etaje, locuințe individuale cu două etaje și un centru educațional P+2. Blocurile ar urma să fie ridicate pe un teren situat în zona din spatele Praktiker. Proiectul este în faza intenției de eliberare a Planului Urbanistic Zonal.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost