Blocul de pe strada IL Caragiale din Focșani a obținut avizul Comisiei de Urbanism
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Blocul de pe strada IL Caragiale din Focșani a obținut avizul Comisiei de Urbanism
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Firma de construcții din Galați care vrea să realizeze un proiect imobiliar pe strada IL Caragiale a obținut avizul Comisiei de Urbanism a municipiului Focșani. Investiția imobiliară urmează să fie discutat la o ședință de Consiliu Local, după ce este parcursă etapa consultării publice a proiectului hotărârii Consiliului Local. Proiectul de act normativ a fost afişat la sediul Primăriei municipiului Focşani şi pe site-ul www.focsani.info. „În perioada 15.11-29.11.2017, cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii privind acest proiect de act normativ la Primăria municipiului Focşani, din bdul. Dimitrie Cantemir nr. 1 bis, camera 102 - serviciul administraţie publică locală, agricultură, persoana de contact - Cristina Dăscălescu“, se arată în anunțul Primăriei Focșani.
    Investiția imobiliară va fi realizată de firma Citadina 98 care a inițiat realizarea unui PUZ pentru construcția de locuințe colective cu trei etaje în zona străzii IL Caragiale. Proiectul prevede realizarea a două blocuri de locuințe, cu locurile de parcare aferente dar și a unui loc de joacă pe această stradă. Proiectul imobiliar ar urma să fie realizat pe un teren de peste 2500 metri pătrați din care peste un sfert va fi ocupat de cele două blocuri. De asemenea, aproape o treime din teren va fi ocupat de spații verzi.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost