Bătrân de 85 de ani, trimis în judecată după ce și-a bătut vecinul
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bătrân de 85 de ani, trimis în judecată după ce și-a bătut vecinul
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Un bătrân de 85 de ani, din comuna Valea Sării, sat Colacu, va fi judecat la Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani pentru o faptă comisă la începutul lunii iulie 2017. Conform rechizitoriului, în timp ce se afla în faţa locuinţei sale, octogenarul a lovit o persoană cu un băţ peste cap şi membre, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat 60-70 zile de îngrijiri medicale pentru refacere.
Persoana vătămată şi inculpatul sunt vecini. În ziua de 5 iulie 2017 între cei doi au existat discuţii în contradictoriu legate de faptul că inculpatul nu i-a permis persoanei vătămate să pătrundă pe terenul său pentru a-şi repara peretele casei. În rechizitoriul procurorilor se arată că pe fondul acestor discuţii, inculpatul, cu băţul pe care îl avea în mână, a lovit persoana vătămată.
La audieri octogenarul a avut o altă variantă. El a spus că l-a auzit pe vecinul său în timp ce înjura şi îi vorbea urât soţiei sale. Apoi, inculpatul spune că persoana vătămată a început să arunce cu pietre în curtea sa. Inculpatul a adăugat că la un moment dat, soţia sa a sunat la 112 pentru a reclama faptele persoanei vătămate, iar el a ieşit la poartă pentru a aştepta echipajul de poliţie. În timp ce el se afla la poarta locuinţei sale, ar fi apărut şi persoana vătămată, care avea o sacoşă în mână, şi care s-a îndreptat către el. Inculpatul a adăugat că în acea sacoşă partea vătămată avea corpuri dure şi a început să-l lovească cu ea. În acel moment, inculpatul spune că a ripostat şi a lovit partea vătămată cu băţul peste umăr şi şold.
Persoana care a avut nevoie de 60-70 zile de îngrijiri medicale în urma acestei agresiuni a declarat că se constituie parte civilă cu suma de 40.000 lei.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost