Batalionul 469 Logistic Putna are un nou comandant
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Batalionul 469 Logistic Putna are un nou comandant
Batalionul 469 Logistic Putna are un nou comandant
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

(Marți), 12 septembrie, în cazarma Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată Unirea Principatelor a avut loc ceremonia de predare a comenzii Batalionului 469 Logistic Putna, structură subordonată marii unităţi focşănene. Astfel, trecând în rezervă, locotenent-colonelul Lucian-Eduard Lărgeanu-Apostol a predat funcţia de comandant locotenent-colonelului Valentin Pleşea. Ambii ofiţeri au o bogată experienţă în domeniul logistic şi au participat la misiuni externe. Locotenent-colonelul Valentin Pleşea s-a născut în Buzău, este căsătorit şi are un copil. Ultima funcţie îndeplinită înainte de numirea în funcţia de comandant al Batalionului 469 Logistic Putna a fost în comandamentul Diviziei 2 Infanterie Getica din Buzău. A absolvit, în 2016, studiile de masterat în domeniul managementului logistic la Universitatea Naţională de Apărare Carol I. Activând în cadrul diviziei de la Buzău, s-a afirmat îndeplinindu-şi atribuţiile cu profesionalism.
    În cuvântul său, locotenent-colonelul Lărgeanu a spus: “astăzi, mă despart de Armata Română şi de dumneavoastră cu emoţii fireşti, dar plec cu sentimentul că mi-am îndeplinit obligaţiile de militar, mândru de tot ce am realizat şi vreau să mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat în realizarea tuturor sarcinilor şi obiectivelor pe care mi le-am propus. Vreau să vă spun că m-am simţit extraordinar de bine alături de dumneavoastră. Am avut şansa să colaborez, cu un colectiv dornic de afirmare, dispus la efort, bine pregătit profesional, plin de căldură umană, disciplinat”.
    În finalul ceremoniei, colonelul Traian – Cornel Scurt, locţiitorul comandantului Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată Unirea Principatelor, a declarat: „Permiteţi-mi ca în acest moment al încheierii activităţii dumneavoastră din rândul cadrelor militare active, să vă adresez mulţumirile mele şi al întregului personal al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată pentru modul exemplar şi profesionist de care aţi dat dovadă în exercitarea atribuţiilor funcţionale pe timpul întregii dumneavoastră activităţi în cadrul Batalionului 469 Sprijin Logistic “Putna”. Fie ca dorinţele dumneavoastră să devină realitate, iar în aceste momente pline de încărcătură emoţională, dorim ca Bunul Dumnezeu să vă lumineze sufletul şi să vă călăuzească paşii pe drumul vieţii”. 

Sursa: Facebook/Brigada 282 Infanterie Mecanizată Unirea Principatelor.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Local

Află câtă apă consumă un vrâncean; raportul a fost făcut public de SGA
Un vrâncean consumă anual 49 metri cubi de apă, arată un raport al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea. Raportul a fost prezentat, ieri, în ședința Colegiului Prefectural.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost