Bătăi între bărbați, dar și între copii „rezolvate” în instanţă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bătăi între bărbați, dar și între copii „rezolvate” în instanţă
Bătăi între bărbați, dar și între copii „rezolvate” în instanţă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat din comuna Spulber a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe. Simion C., de 40 de ani, este acuzat că la data de 18 iulie anul trecut a lovit victima cu o scândură în cap şi abdomen. Partea vătămată a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale. 
    Potrivit procurorilor, în timp ce se deplasa pe drumul comunal, inculpatului i-a ieşit în cale un câine, care aparţinea victimei. Inculpatul ar fi lovit căţelul cu piciorul, situaţie care l-a deranjat pe proprietarul patrupedului. De aici şi până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Iniţial, partea vătămată l-ar fi lovit pe inculpat cu pumnul. Acesta din urmă s-a supărat foarte tare, a rupt o scândură dintr-un gard şi l-a lovit pe bărbat cu ea în zona capului şi a abdomenului.
    Pentru același gen de faptă a fost trimis în judecată şi un minor din Focşani. Conform rechizitoriului, la data de 1 aprilie anul trecut, el ar fi lovit un alt copil, iar victima a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul era în faţa unui magazin din municipiu când s-a întâlnit cu partea vătămată, între cei doi copii existând un conflict mai vechi. Vâzând victima, inculpatul şi-a adus aminte de neînţelegerile avute anterior şi a lovit-o cu un băţ. După incident, copilul bătut s-a dus repede acasă şi i-a spus mamei ce a păţit. Întrucânt era lovit, aceasta l-a dus pe copil la spital, unde în urma investigaţiilor a rezultat că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale.
    Bătăile nu au loc doar între bărbaţi, ci şi între femei şi bărbaţi. Astfel,  procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani l-au mai trimis în judecată, tot pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, şi pe Toader B., de 56 de ani, din comuna Nistoreşti. El şi-a bătut o consăteancă, după cum reiese din rechizitoriul procurorilor. Fapta a fost comisă în ziua de 17 august 2016, zi în care ar fi lovit victima cu o furcă şi ar fi ameninţat-o cu moartea. Anterior incidentului, inculpatul a ajutat-o pe femeie să monteze o punte peste un râu, înţelegându-se ca ea să-l ajute la strânsul fânului, lucru care s-a şi întâmplat. După ce s-a strâns fânul de pe o bucată de teren, a avut loc conflictul dintre inculpat şi partea vătămată, aceasta din urmă fiind lovită. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că după ce s-a strâns fânul, activitate la care el nu a participat, venind mai târziu, i-a reproşat fiului că trebuia să-l aştepte şi pe el pentru a pune fânul adunat într-un anume loc. În acel moment ar fi intervenit partea vătămată, situaţie care l-a deranjat pe inculpat şi l-a făcut să-şi piardă cumpătul. Le-a spus procurorilor că doar a zdruncinat-o pe femeie şi a împins-o, moment în care ea a căzut peste o furcă şi o greblă. Neagă că el a lovit-o cu furca.
Pentru loviri sau alte violenţe a fost trimis în judecată şi Laurentiu Petrică G., de 30 de ani, din satul Lepşa, comuna Tulnici. Fapta de care este acuzat a fost comisă în data de 28 octombrie 2016. Atunci, bărbatul a mers la un bar de pe raza localităţii şi a comandaat alcool. La scurt timp după ce el a ajuns la bar, a sosit şi partea vătămată. Cei doi s-au salutat, după care partea vătămată a cumpărat câte ceva. În momentul în care a vrut să iasă din bar, partea vătămată a fost lovită din spate, cu pumnul în cap, de inculpat. În urma loviturii primite, victima s-a dezechilibrat şi a căzut pe placa din beton din faţa localului. Căzută fiind, inculpatul a continuat să lovească victima  peste cap şi corp cu picioarele. Conform rechizitoriului, victima a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru refacere.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost