Baschet U 16, faza semifinală – Focșănenii au o grupă foarte grea!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Baschet U 16, faza semifinală – Focșănenii au o grupă foarte grea!
Baschet U 16, faza semifinală – Focșănenii au o grupă foarte grea!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Baschetbaliștii de la CSM 2007 – LPS Focșani vor avea o grupă foarte grea în faza semifinală a Campionatului Național U 16. Grupa din care fac parte focșănenii, așa cum a fost stabilită de FR Baschet are următoarea alcătuire: LPS 1 Bihorul Oradea, pe primul loc în grupa I în faza de clasificare, Agronomia București – primul loc în grupa a IV-a, CSS Sighetul Marmației – locul 2 în grupa a II-a, CSM Steaua 2 București, locul 2 în grupa a III-a, CSU Sibiu, locul 3 în grupa a III-a și CSM 2007-LPS Focșani, locul 3 în grupa a IV-a. Pentru elevii profesorilor Petruț Mihai și Mircea Petrișor sunt cunoscuți doar bucureștenii de la Agronomia cu care au fost colegi în faza de clasificare.  
    Programul jocurilor echipei Focșaniului: 17 februarie, acasă, cu LPS 1 Bihorul Oradea; 24 februarie, în deplasare, cu CSM Steaua 2 București; 10 martie, acasă, cu Agronomia București; 17 martie, în deplasare cu CSU Sibiu; 24 martie, acasă, cu CSS Sghetul Marmației.
    Returul va începe la 14 aprilie, când CSM 2007-LPS Focșani va juca la LPS 1 Bihorul Oradea. Vor urma întâlnirile cu CSM Steaua 2 București, acasă, la 21 aprilie, la Agronomia București, la 28 aprilie, cu CSU Sibiu, acasă, la 5 mai și la CSS Sighetul Marmației, la 12 mai.
    Așa cum mi-a spus după promovarea echipei în faza semifinală profesorul Petruț Mihai, echipa pe care o pregătește împreună cu profesorul Mircea Petrișor își va vedea de joc, va încerca să evolueze mereu la cel mai bun nivel și să se pregătească astfel, pentru viitoarea ediție de campionat când va fi tot la U 16. ”Un lucru foarte bun pentru focșănenii iubitori de baschet este că vom aduce la noi acasă și pot vedea, astfel, jucând cele mai puternice echipe din țară, cu jucători care vor da viitori componenți ai naționalelor României”, mi-a mai spus profesorul Petruț Mihai.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost