Bărbat căzut pe trotuar, în Focșani, ajutat de doi viitori jandarmi
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat căzut pe trotuar, în Focșani, ajutat de doi viitori jandarmi
Bărbat căzut pe trotuar, în Focșani, ajutat de doi viitori jandarmi
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Spirit civic cultivat încă de pe băncile școlii
              Doi viitori jandarmi, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, aflati în stagiul de practică la Detașamentul 1 Jandarmi Mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, în timp ce se deplasau către unitate, pe strada Brăilei, în dreptul trecerii de pietoni vis-a-vis de Direcția Muncii, din municipiul Focșani, au observat un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani căzut pe trotuar. Văzând aceasta, elevii s-au apropiat de el, l-au întrebat dacă se simte rău, acesta a precizat faptul că suferă de mai multe afecțiuni medicale cronice.
            Fără să stea pe gânduri, elevii au apelat de urgență S.N.U.A.U.112, pentru a solicita un echipaj medical la fața locului.
            În tot acest timp, elevii nu au părăsit locul așteptând apariția echipajului medical, care în aproximativ 5 minute s-a prezentat la fata locului. Echipajul medical de pe ambulanța sosită la fața locului a acordat îngrijiri medicale persoanei, ulterior a transportat-o la secția U.P.U din cadrul Spitalului de Urgență Focșani.
           Pe această cale, dorim să mulțumim viitorilor noștri colegi pentru actul de omenie și spiritul civic de care au dat dovadă, iar comanda unității a luat decizia de a-i recompensa.
          
Purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea
Maior Petrea George


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost