Bărbat bănuit că a furat bani dintr-un dozator de lapte
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat bănuit că a furat bani dintr-un dozator de lapte
Bărbat bănuit că a furat bani dintr-un dozator de lapte
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Reținut pentru furt calificat
 
La data de 14 martie a.c., ora 21.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că o persoana de sex masculin a încercat să sustragă bani dintr-un dozator de lapte amplasat în zona unei piețe din municipiu. La scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat, de 29 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea faptei și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani pentru audieri.
De asemenea, bărbatul este bănuit că, în perioada 1-14 martie a.c., ar fi sustras bani de mai multe ori din același aparat.
Față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 16 martie


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost