Bărbat BĂTUT CU VĂTRAIUL de bătrâna pe care ar fi încercat să o VIOLEZE
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat BĂTUT CU VĂTRAIUL de bătrâna pe care ar fi încercat să o VIOLEZE
Bărbat BĂTUT CU VĂTRAIUL de bătrâna pe care ar fi încercat să o VIOLEZE
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Un bărbat de 67 de ani, din comuna Vrâncioaia, a “poftit” la o bătrână de 82 de ani, din comuna Tulnici. Potrivit unor surse, fapta ar fi fost comisă la data de 7 februarie a.c., iar o zi mai târziu, adică pe 8 februarie, s-a făcut  sesizarea la Secţia 8 de Poliţie Rurală Tulnici. În urma probelor administrate de politişti, la data de 11 februarie a.c., bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat magistraţilor de la Judecătoria Focşani cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de tentativă la viol.
Principalul suspect ar fi mers la locuinţa femeii pentru a discuta cu fiul acesteia, care însă nu era acasă. În acel moment, musafirul ar fi intrat în casă peste bătrână şi i-ar fi ridicat fusta. Când şi-a dat seama de intenţiile musafirului, bătrâna a luat vătraiul de la sobă şi l-a lovit cu el, moment în care principalul suspect a renunţat la idee şi a plecat din casa femeii.
Ieri, judecătorii au respins propunerea procurorilor şi au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Principalul suspect nu a recunoscut fapta. “(...) respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, privind arestarea preventivă a inculpatului G(...) Vasile, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol, (...) aflat în stare de reţinere în Arestul IPJ Vrancea. (...) ia faţă de inculpatul G(...) Vasile măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 12.02.2018, ora 20.00, până la data de 12.04.2018 . (...) pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. (...) pe timpul controlului judiciar, impune inculpatului să respecte următoarele obligaţii: - să nu depăşească raza comunei Vrâncioaia, jud. Vrancea, decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului, sau a judecătorului de drepturi şi libertăţi; - să nu se apropie de persoana vătămată C(...) I(...) şi de martorii Ţ(...) M(...) şi C(...) C(...) şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale; (...) atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. (...) stabileşte ca organ de supraveghere Postul de Poliţie al comunei Vrâncioaia (...) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 12.02.2018, ora 14.45.”, se arată în hotărârea instanţei.

Facem precizarea că pe întreg parcursul urmăririi și procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost