Bani pentru ONG-uri pentru promovarea online
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bani pentru ONG-uri pentru promovarea online
Bani pentru ONG-uri pentru promovarea online
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

ONG-urile vrâncene se pot număra printre cele 200 din întreaga țară care pot beneficia de 9 milioane de dolari pentru promovarea pe Google, prin Asociația Europa  Digitală care derulează Programul „WEB – ONG”. Înscrierile la programul „WEB-ONG” se pot face pe website-ul http://europadigitala.ro/web-ong/
    Programul are menirea de a ajuta ONG-urile din România să-și dezvolte capacitățile de promovare, prin construirea gratuită a paginilor web și de aplicare la diverse granturi internaționale, printre care și Google Ad Grants for nonprofits, care oferă acestora un buget lunar de 10.000 de dolari, pe care îl pot folosi pentru publicitatea online în motorul de căutare Google.
    Potrivit comunicatului de presă trimis redacției noastre, programul, dedicat organizațiilor non-profit, a fost lansat în România în contextul în care un studiu dat publicității de iVox.ro arăta că doar jumătate dintre ONG-urile românești se promovau online în 2015, iar 81,58% dintre acestea nu au aplicat niciodată pentru o finanțare națională sau internațională destinată organizațiilor non-profit, majoritatea motivând lipsa de resurse și de cunoaștere. După un an de la lansarea programului, Asociația „Europa Digitală” a reușit să crească gradul de încredere a românilor în ONG-uri, oferindu-le acestora uneltele necesare pentru a comunica mai eficient și transparent cu beneficiarii sau grupurile-țintă ale proiectelor sociale, iar mediul online s-a dovedit a fi cel mai eficient mod de a promova comunitatea civilă.
    Peste 200 de ONG-uri din România au aplicat, în 2015, la programul „WEB-ONG”, care are ca obiective principale dezvoltarea capacităților de promovare a ONG-urilor, creșterea ratei de absorbție a fondurilor naționale și internaționale alocate pentru acestea și creșterea încrederii românilor în acțiunile organizațiilor non-profit. Dintre acestea, 30 de proiecte internaționale dedicate ONG-urilor au fost deja câștigate, iar 170 sunt în proces de înrolare. Mai mult decât atât, Asociația Europa Digitală - inițiatorul programului național și prima organizație partener certificat Google din România - anunță că, pentru anul 2016, a alocat alte 200 de locuri pentru programul „WEB-ONG”, care cumulează un fond de 9 milioane de dolari în Granturi Google, pentru promovarea organizațiilor în mediul online. 
Organizațiile înscrise în programul „WEB-ONG” au beneficiat, anul trecut, de peste 1 milion de accesări ale paginilor de Internet și peste 16 milioane de afișări în motoarele de căutare ale proiectelor sociale derulate de acestea. „Este foarte important într-o democrație consolidată ca societatea civilă, în general, dar mai ales ONG-urile, să fie cât mai vizibile și credibile, iar misiunea Asociației «Europa Digitală», prin programul «WEB-ONG», este de a le construi și oferi pârghii prin care acestea să comunice mai des și mai eficient cu beneficiarii proiectelor lor. Suntem prima organizație care a devenit partener certificat Google în România, avem în echipă 7 specialiști certificați de Google pentru a implementa proiectul internațional Google AdGrants for nonprofit, care oferă lunar ONG-urilor din România suma de 10.000 de dolari. Această sumă este folosită de organizații pentru a-și promova acțiunile în cel mai mare motor de căutare din lume, iar pentru anul 2016, am alocat alte 200 de locuri pentru ONG-uri, în care acestea pot folosi fondul de 9.000.000 de dolari pentru promovare în mediul online”, a declarat Remus Lucuț, președintele Asociației „Europa Digitală”, prin intermediul comunicatului de presă trimis redacției noastre de Agenția de relații publice Plus Communication. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Local

Află câtă apă consumă un vrâncean; raportul a fost făcut public de SGA
Un vrâncean consumă anual 49 metri cubi de apă, arată un raport al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea. Raportul a fost prezentat, ieri, în ședința Colegiului Prefectural.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost