Au fost desemnați membrii comisiei pentru inspecțiile la clasă și probele practice
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Au fost desemnați membrii comisiei pentru inspecțiile la clasă și probele practice
Au fost desemnați membrii comisiei pentru inspecțiile la clasă și probele practice
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ) a stabilit componența comisiei județene privind organizarea și desfășurarea probelor practice/ orale în specificul postului și a inspecțiilor la clasă în cadrul etapelor de mobilitate și a concursului de ocupare a posturilor didactice, catedrelor vacante/ rezervate, sesiunea 2018. Reamintim faptul că noua metodologie elaborată de Ministerul Educației Naționale aduce câteva schimbări majore în acest domeniu, în acest an. Printre cele mai importante se numără introducerea obligativității susținerii, în cazul cadrelor didactice titulare care doresc să ocupe post în altă specialitate decât cea în care predau, a unei inspecții la clasă în noua specializare. Concret, dacă un profesor titular la engleză, să spunem, vrea să își completeze norma cu geografie și are și această specializare, trebuie să susțină inspecție la clasă la disciplina pe care dorește să o mai predea.
De asemenea, dacă un cadru didactic predă mai multe discipline și vrea să rămână doar cu una, va susține o inspecție la clasă. Cadrele didactice care predau în mai multe școli și vor să își întregească norma în una dintre unitățile de învățământ unde predau vor susține inspecție la clasă. Inspecție la clasă vor susține și candidații la examenul național de titularizare, fie că sunt sau nu în sistem.
Președintele comisiei a fost ales inspectorul școlar general adjunct, profesorul Aurel Șelaru. Din comisie mai fac parte inspectorii școlari Mihail Fâsan, Amalia Chirtoc, Gabriela Gherman, Cătălin Mocanu, Mihaela Simion, Gabriela Oloeriu și Teodora Bentz.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost