ATV-uri şenilate pentru intervenţii dificile
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ATV-uri şenilate pentru intervenţii dificile
ATV-uri şenilate pentru intervenţii dificile
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

   Trei autospeciale noi de lucru cu apă și spumă de capacitate mărită au ajuns la sediul ISU Vrancea. În total, în 2013, pompierii vrânceni și-au mărit parcul auto cu trei ambulanțe SMURD, o autospecială de Descarcerare, trei autospeciale de lucru cu apă și spumă de capacitate medie, trei autospeciale de lucru cu apă și spumă de capacitate mărită și două vehicule de teren model ARGO, tracţiune 8x8, respectiv ATV șenilat. Acestea au fost achiziţionate prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.
   Autospeciala pentru descarcerare de capacitate grea şi prim ajutor calificat marca Mercedes Benz, cu tracţiune 4x4, este destinată intervenţiei pentru descarcerare şi salvare în cazul producerii diferitelor tipuri de accidente de circulaţie (auto şi feroviare), tehnologice sau catastrofe, în scopul eliberării persoanelor surprinse şi acordării primului ajutor calificat la locul producerii evenimentelor. Preţul acesteia este de 937.439 lei.  
   Cele trei autospeciale de capacitate medie pentru stingerea incendiilor, descarcerare şi prim ajutor calificat Marca MAN sunt destinate intervenţiei la stingerea incendiilor în mediul urban, punându-se accentul pe deplasarea rapidă. Preţul unei autospeciale este de 682.186 lei. Cele două vehicule de teren model ARGO, tracţiune 8x8 (ATV şenilat) permit deplasarea pe toate tipurile de medii umede, inclusiv ape curgătoare lente, râuri şi chiar mici lacuri, peste cele mai dificile medii de nisip ori prin zăpadă adâncă. Totodată, permit aderenţă ridicată pe gheaţă, au capacitate de trecere mărită în teren sau zone inundate şi sunt ideale pentru deplasări în pantă, în orice anotimp. Capacitatea de transport permite deplasarea cu până la 6 persoane pe uscat şi 4 pe apă, iar în condiţiile transportării unei victime permite deplasarea cu 4 persoane (victima pe targă plus 3 persoane). Preţul unui asemenea vehicul este de 247.998 lei .  

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost