Atletism – Victorii vrâncene la etapa I a Campionatului Național al juniorilor 2!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Atletism – Victorii vrâncene la etapa I a Campionatului Național al juniorilor 2!
Atletism – Victorii vrâncene la etapa I a Campionatului Național al juniorilor 2!
Georgiana Zglimbea, Corina Ilinoiu, ștafetele de fete și băieți ale LPS și CSS Focșani au câștigat probele în care au concurat
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Etapa I a Campionatului Național în aer liber al juniorilor 2, care a avut loc la București sâmbătă, 12 mai și duminică, 13 mai a reconfirmat valoarea atleților vrânceni care au repetat rezultatele obținute în iarnă în competițiile de sală. Au câștigat probele în care au concurat Corina Ilinoiu, la 200 metri și ștafeta de 4x400 metri, cu formația LPS Focșani din care au mai făcut parte Alexandra Ioana Banciu, Andreea Tănase, Karina Anamaria Toader. Tot cu o dublă performanță a încheiat competiția de la București și Georgiana Zglimbea, de la secția Adjud a CSS Focșani, cu legitimare și la CS Roman. Georgiana s-a impus în probele de aruncarea suliței – specialitate adjudeană, și de aruncarea greutății. Și ștafeta de băieți 4x100 metri a CSS Focșani, în componența Robert Neacșu, Bogdan Zglimbea, George Adam, Alin-Ionuț Clatea s-a clasat pe primul loc.
    Poziții în partea de sus a clasamentelor au obținut și alți sportivi și sportive din Vrancea, între care, Andreea Rotaru , de la LPS Focșani– locul 4 la aruncarea greutății, Ana Maria Olaru, de la CS Unirea Focșani locul 5 la 2000 metri obstacole, Cătălina Olaru, de la CS Unirea, LPS Focșani, locul 5 la 100 metri, ori ștafeta A a LPS  Focșani, în componența Andreea Dediu, Silvana Bianca Diniță, Ioana Parascheva Bran și Cătălina Olaru care a încheiat competiția pe locul al treilea.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost