Atletism – Dorin Sălăgeanu, de la CS Atletic Adjud, bronz național la copii 2!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Atletism – Dorin Sălăgeanu, de la CS Atletic Adjud, bronz național la copii 2!
Atletism – Dorin Sălăgeanu, de la CS Atletic Adjud, bronz național la copii 2!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

La Adjud, în afară de puternica secție de atletism a CSS Focșani, ființează singurul club privat de atletism din Vrancea, CS Atletic, al reputatului profesor Gheorghe Catrinescu, fost, până la pensionare, director al CSS Adjud.
Practic, de la început, CS Atletic a adus în circuitul competițional, grație muncii și profesionalismului profesorului antrenor Catrinescu, copii cu mari calități pentru atletism care au reușit performanțe apreciabile în competițiile naționale. Așa s-a întâmplat și la recent încheiatul campionat național al copiilor 1,2 și 3 de la sfârșitul săptămânii trecute, de la București unde Dragoș Sălăgeanu, elevul profesorului Gheorghe Catrinescu s-a clasat al treilea și a primit medalia de bronz la 150 metri copii 2, cu timpul de 21,25 secunde.            

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost