Atletism – Doi adjudeni, în top la Cupa Europei la aruncări lungi!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Atletism – Doi adjudeni, în top la Cupa Europei la aruncări lungi!
Atletism – Doi adjudeni, în top la Cupa Europei la aruncări lungi!
Alexandru Novac – aur la tineret, George Zaharia - locul 4 la seniori, la suliță
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Cupa Europei la aruncări lungi pentru seniori și tineret, ale cărei întreceri au avut loc sâmbătă, 10 martie și duminică 11 martie, la Leiria, în Portugalia, a avut la start și 14 atlete și atleți din România. Doi dintre aceștia au început atletismul la Adjud, la Școala nr. 3, de unde au plecat la cluburi mai puternice: Alexandru Mihăiță Novac, elevul profesoarei Camelia Petrea, la CSM Bacău, unde este pregătit de profesoara Mihaela Melinte, iar George Zaharia, elevul profesorului Nelu Ciortan, la Steaua București.
Alexandru Mihăiță Novac a reușit cea mai bună performanță a delegației țării noastre la Cupa Europei, obținând medalia de aur la tineret, cu o aruncare de 80,73 metri. La seniori, George Zaharia s-a clasat al patrulea, cu o aruncare de 77,75 metri.
Cei doi adjudeni reușiseră în iunie 2017, să câștige la suliță aurul – George Zaharia, și argintul – Alexandru Mihăiță Novac, la Jocurile Francofoniei.    
Alexandru Mihăiță Novac are în palmares și o medalia de argint în aceeași probă de aruncare a suliței, câștigată în 2014 la Jocurile Olimpice ale Tineretului, la Nanjung, în China. Atunci era încă sportivul Adjudului!    
Sursa foto: Twitter/Vinco sport

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost