Atletism – Corina Ilinoiu, de la LPS Focșani, medalie de aur la Ruse, în Bulgaria!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Atletism – Corina Ilinoiu, de la LPS Focșani, medalie de aur la Ruse, în Bulgaria!
Atletism – Corina Ilinoiu, de la LPS Focșani, medalie de aur la Ruse, în Bulgaria!
Sportiva de la Odobești a câștigat proba de 400 metri la Meetingul atletic Internațional ”Mladost”
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Corina Ilinoiu, atleta de la LPS Focșani, eleva profesorului Marius Batog, a reușit performanța de a câștiga proba de 400 metri plat a Meetingului atletic internațional Mladost, competiție dedicată juniorilor născuți între 2001-2004, care a avut loc la Ruse, în Bulgaria, sâmbătă, 12 mai. Corina, al cărei record personal pe această distanță este de 56,55 secunde, a încheiat cursa de la ”Mladost” în 57,66 secunde.
    Corina Ilinoiu (în foto, pe prima treaptă a podiumului la campionatul național de sală), care este eleva LPS Focșani, unde a venit de la Odobești, a fost însoțită în Bulgaria de profesorul care i-a îndrumat primii săi pași în atletism, Radu Brăguță.
    Revenită de la Ruse, Corina Ilinoiu, încă junioară 3, a alergat duminică, 13 mai, la etapa I a Campionatului național al juniorilor 2, la București și a câștigat proba de 200 metri în 25,37 secunde și proba de 4x100 metri în ștafeta a LPS Focșani B.
    Despre performera de la Mladost, actualul ei antrenor, profesorul Marius Batog mi-a spus:”Corina este un copil de mare perspectivă, talentată, muncitoare, are o viteză foarte bună și ne așteptăm în continuare de la ea la rezultate foarte bune!”
    Corina Ilinoiu este în acest an campioană națională de sală la 60 metri, 400 metri și la ștafeta de 4x400 metri juniori 3 și medaliată la celelate la celelalte categorii de juniori. 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost