Atletism – Claudia Prisecaru, de două ori vicecampioană a României la tineret!

0
1381


Claudia Prisecaru, campioana atletismului vrâncean, a început anul 2017 cu un succes remarcabil! După o perioadă de aproape două luni de antrenamente la Băile Felix și de concursuri de calibrare, talentata alergătoare de la CS Unirea Focșani a concurat la Campionatul Național de sală pentru seniori și tineret – Cupa de Cristal, la atletism de la București. A intrat în concurs sâmbătă după amiază, în proba sa favorită, 1500 metri unde s-a clasat pe locul al doilea și a câștigat titlul de vicecampioană a României la tineret și pe locul al cincilea la senioare. A doua zi, duminică, 19 februarie, Claudia a alergat la 3000 metri, cursă pe care a încheait-o tot pe poziția a doua la tineret, cu titlul de vicecampioană național și pe poziția a cincea la senioare, cu record personal! „Mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături, domnului director (al CS Unirea n.n.) care ne-a sprijinit din punctual de vedere al pregătirii, domnului professor Cristian Orza (cu care face pregătirea începând din vara anului trecut n. n.) și echipei Altdorf Tehnik” a scris după cursă pe facebook proapăt dubla vicecampioană de tineret Claudia Prisecaru.    
În același concurs, dar la 60 metri, junioara 3 Cătălina Olaru, tot de la CS Unirea Focșani, antrenată de Fănel Iliescu, a reușit recor personal în cursa de 60 metri!
De la LPS Focșani, ștafeta de 4×200 metri juniori III alcătuită din Manuel Laurențiu Sîrbu, Nicolae Emil Melinteanu, Alexandru Florin Arbunescu și Bogdan Guțu, s-a clasate a șasea la tineret și a opta la seniori!
Alergătorii de la LPS Focșani sunt pregătiți de profesorii Gabriel Alexandrescu, Marius Batog și Gheorghe Alexandrescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here