Atelier de creație a mărțișoarelor în biserica din Bordeștii de Jos
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Atelier de creație a mărțișoarelor în biserica din Bordeștii de Jos
Atelier de creație a mărțișoarelor în biserica din Bordeștii de Jos
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Parohia Bordeștii de Jos organizează astăzi (sâmbătă n.r.), începând cu ora 14.00, un atelier de creație a mărțișoarelor. Astfel, copiii din sat sunt așteptați la biserică să își descopere latura creativă. Acțiunea face parte din concursul de creație „Biserica și Școala din sufletul meu”.
La acest atelier, doritorii își vor putea confecționa singuri mărțișoarele pentru 1 Martie. Vor fi învățați să utilizeze tehnica quiling, apoi vor picta manual mărțișoarele, le vor împodobi, finisa și împacheta spre a fi cât mai frumoase. Creațiile participanților vor fi expuse în perioada următoare la biserică, spre a fi admirate și de enoriași. Cei care vor fi interesați de operele celor mici, vor putea să îi încurajeze, să le cumpere spre a le dărui la rândul lor, de 1 Martie, celor dragi. Sumele care se vor strânge vor fi folosite în interesul copiiilor, care vor fi duși sub supravegherea preotului paroh din localitate la cinematograf, la Focșani, să vizioneze un film de desene animate în 3D.
Materialele necesare confecționării mărțișoarelor au fost deja achiziționate, iar dulciurile și sucurile vor fi din partea organizatorilor.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost