Asociaţia pentru Ajutor Reciproc UNIREA, acum şi în Focşani
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Asociaţia pentru Ajutor Reciproc UNIREA, acum şi în Focşani
Deviza este „Mereu în slujba oamenilor“
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

   Ajunsă de curând la 130 de ani de existenţă, Asociaţia pentru Ajutor Reciproc UNIREA din Tecuci şi-a deschis, pentru prima dată în existenţa ei, şi un punct de lucru în Focşani. Situat pe strada Duiliu Zamfirescu la nr.3, bloc 3, apartament 3 (parter), în apropierea bisericii Sf. Nicolae Stroe, punctul de lucru se doreşte a veni în întâmpinarea celor peste 11.000 de membri asociaţi din Focşani şi din împrejurimi, mai ales prin intermediul CAR-ul dezvoltat în interiorul asociaţiei, CAR care înglobează toate facilităţile de creditare, respectiv economisire ale unor astfel de instituţii, particularizându-se prin dobânzile reale de 4-5% practicate, rapiditatea acordării împrumuturilor, acurateţea actelor, precum şi recalculări de dobândă în cazul plăţii anticipate, dobândă la sold. Alt aspect deosebit este legat de limita de creditare acordată tinerilor sub 40 de ani nou înscrişi, limită stabilită la de 4 ori capitalul social, spre deosebire de limita de 3 ori pentru celelalte cazuri.
   Asociaţia are deschis site-ul www.unireatecuci.ro, modalitate rapidă şi eficientă pentru accesarea documentelor necesare pentru creditare. Nu trebuie neglijat scopul de bază al asociaţiei, anume acela de ajutorare reciprocă în caz de deces, asociaţia plătind numai anul trecut ajutoare de deces în valoare de 8.277.650 lei noi urmaşilor celor 3.779 persoane decedate.
   Dacă suntem la capitolul cifre, să spunem că în anul 2012 s-au aprobat de către Consiliul Director peste 4.500 împrumuturi în valoare de 18.544.100 lei noi. Sunt cifrele şi faptele unei asociaţii care nu şi-a schimbat de la înfiinţare până în prezent scopul pentru care s-a constituit, de a fi mereu un sprijin pentru oameni, fiind din acest punct de vedere unică în ţară.
   Programul Asociaţiei pentru Ajutor Reciproc UNIREA din Tecuci este de luni până vineri între orele 8.00-16.00, sâmbăta şi duminica fiind închis, cu excepţia ultimei zile de sâmbătă a fiecărei luni, când programul este de la 8.00 la 12.00. Telefon: 0237.232.322.


 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Oameni seriosi si extrem de serviabili.Mai rar asa ceva.Respect Unirea pentru tot ce ati facut pana acum.Si multumesc pentru ajutor.

  DE Constantin N., postat pe 14-08-2013, la 18:32

 • Un comentariu daca vreti ca abia astept sa ma in scriu si eu

  DE Angel Aristita, postat pe 18-10-2016, la 21:20

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL
9
28
12
46
8
19

Extragerea noroc:  2338049

Harta Focsani
   

Învăţământ

RECORD ABSOLUT! 21 de medii de 10 în Vrancea la Evaluarea Națională a absolvenților de clasa a VIII-a
21 de absolvenți de clasa a VIII-a au demonstrat că un examen poate fi trecut cu media zece, iar în cazul unora dintre ei, fără nici o oră de meditație în particular.

POZA ZILEI

Specific românesc...

SECVENTA ZILEI

Plimbare

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost