Argint și de două ori bronz național pentru gimnastele de la CSS Focșani!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Argint și de două ori bronz național pentru gimnastele de la CSS Focșani!
Argint și de două ori bronz național pentru gimnastele de la CSS Focșani!
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Campionatele naționale individuale de gimnastică artistică pentru junioare care au avut loc la Deva, în perioada 8-11 noiembrie, au reconfirmat calitatea sportivelor de la secția de gimnastică a CSS Focșani, a muncii profesorilor antrenori care asigură o remarcabilă continuitate în performanțe! În competiția cu gimnaste de la cluburi de prestigiu din țară – CSS Farul Constanța, CS Dinamo Bcurești, CSS 1 Constanța, CSS Municipal Bîrlad, CSA Steaua București, CS Petrolul Ploiești, CNS Cetate Deva, fetele Focșaniului au obținut o medalie de argint, două medalii de bronz și mai multe locuri în partea supereioară a clasamentelor la individual compus și pe aparate.
La junioare III nivel 4, la individual compus, Alina Georgiana Crăciun, pregătită de profesorii antrenori Carmen Smeu și Florin Roșioru, s-a clasat pe locul al optulea, urmată pe locul al nouălea, de colega ei de club, Loredana Constantin, pregătită de profesorii antrenori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan.
Alina Georgiana Crăciun s-a calificat în finală la toate aparatele unde s-a clasat pe locul al cincilea, la sărituri și bârnă, al șaselela, la sol și al șaptelea, la paralele.
La sărituri, în finală s-a calificat și Loredana Constantin, care a încheiat concursul pe locul la șaselea.  
La junioare III nivel 3, Ana Maria Bărbosu, pregătită de profesorii antrenori Daniela Trandafir și Cezar Stoica, s-a clasat pe locul al patrulea.
În finalele pe aparate, Ana Maria Bărbosu a câștigat medalia de argint la bârnă,  medalia de bronz la sol, locul al patrulea la paralele și locul al cincilea, la sărituri! Iulia Trestianu, s-a clasat a treia, cu medalie de bronz la paralele, pe al cincilea, la sol, și al șaselela, la sărituri.
La paralele, Rut Naomi Damian, pregătită de profesorii antrenori Daniela Trandafir și Cezar Stoica a încheiat concursul pe locul al șaselea.
Ana Maria Bărbosu și Iulia Trestianu fac parte din Programul ”Țară, țară vrem campioane”!
CSS Focșani a avut reprezentante și în brigada de arbitre: arbitra federală Doinița Vulcan și arbitra federală și internațională, Daniela Trandafir.
După finalele de campionat național, coordonatorul secției de gimnastică a CSS Focșani, profesorul Florin Roșioru, mi-a spus că ”A fost un concurs foarte echilibrat, dificil, cu participarea și a sportivelor de la Lotul Național de la Deva. Am avut și unele ratări care făcut ca fetele noastre să nu urce mai sus în ierarhia națională! Pentru noi nu a putut concura Ana Maria Puiu, aflată în pregătire la Lotul național de la Deva, dar care este în refacere după o ușoară accidentare. Doresc să le mulțumesc colegilor pentru efortul depus și calitatea muncii, sportivelor și părinților fără de al căror ajutor nu am putea avea rezultatele acestea deosebite. Sperăm să continuăm la cel, puțin, același nivel și așteptăm cât mai mulți copii să vină la selecție, pentru că ginmastica este un sport care poate oferi celor care îl practică mari satisfacții!”


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost