Arest prelungit pentru tânărul care și-a omorât colegul de salon
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Arest prelungit pentru tânărul care și-a omorât colegul de salon
Arest prelungit pentru tânărul care și-a omorât colegul de salon
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Magistrații Tribunalului Vrancea au prelungit mandatul de arestare preventivă emis pe numele tânărului din Mărășești care și-a ucis colegul de salon, în incinta Spitalului Județean, în luna iulie a acestui an. Decizia nu este definitivă. „(…) constată legalitatea si temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul COMAN ANGEL, prin mandatul de arestare preventivă nr. 16/UP din 21.07.2017 emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vrancea, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor (…) menţine măsura arestării preventive a inculpatului Coman Angel, până la o nouă verificare, dar nu mai târziu de 60 zile. Cu drept de contestaţie in termen de 48 ore de la comunicare. Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de judecată) 13.11.2017“, este decizia Tribunalului Vrancea.
Reamintim că, în iulie, un bărbat de 63 de ani, din Ciușlea, comuna Garoafa, a fost ucis de un adolescent de 17 ani, din Mărășești. Cei doi erau internați în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean, fiind colegi de salon. Tânărul, care fusese internat de puțin timp, fiind diagnosticat cu o boală transmisibilă, l-a lovit pe bătrân chiar cu bastonul acestuia, apoi a încercat să părăsească unitatea sanitară, fiind împiedicat de un paznic. Când l-a readus pe tânăr în salon, personalul medical a observat că celălalt pacient era căzut lângă pat.
La vremea respectivă, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Județean, Alina Cosma, spunea că tânărul a mărturisit că l-a lovit pe bătrân cu bastonul. Imediat s-a sunat la 112, iar la fața locului au sosit medicii pe la ambulanță, care au constatat decesul bătrânului, și un echipaj de poliție, care l-a reținut pe agresor. Imediat ce a fost sesizată fapta, la spital a ajuns și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. După audieri, adolescentul a fost reținut, primind ulterior mandat de arestare.
Frații criminalului spuneau la vremea respectivă că acesta ar fi suferit o depresie după moartea mamei. „Era un băiat cuminte, la locul lui, nu era rău. A avut o durere de stomac și l-am adus la spital. Pentru că au zis că are un virus, a fost tata cu el la București și s-au întors seara. Doamna doctor ne-a spus că are și o depresie, probabil după ce a murit mama”, susțineau frații adolescentului.

Facem precizarea că pe întreg parcursul urmăririi și procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL8
15
30
42
39
35

Extragerea noroc:  3449083

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO: OPT MII de voluntari au plantat 50 DE MII de stejari în ”Parcul Memoriei Naționale RO-Mândria”. Proiectul continuă în 2018
Peste 8000 de oameni au participat, sâmbătă, la acțiunea de plantare a primei serii de 50 de mii de stejari, în cadrul Parcului Memoriei Naționale – Mărășești – RoMândria.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost