Arest prelungit pentru crima comisă într-un salon al Spitalului Judeţean
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Arest prelungit pentru crima comisă într-un salon al Spitalului Judeţean
Arest prelungit pentru crima comisă într-un salon al Spitalului Judeţean
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Adolescentul de 17 ani, din Mărăşeşti, care în luna iulie şi-a omorât colegul de salon, în timp ce erau internați în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Focşani, rămâne în arest. Ieri, magistraţii de la Tribunalulul Vrancea, la propunerea procurorului de caz, au dispus prelungirea arestului preventiv. “Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea de prelungire a măsurii arestării preventive privind pe inculpatul C(...) A(...), cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor (...). Dispune prelungirea măsurii arestării preventive pe un interval de 30 de zile începând cu 19.09.2017 până la 18.10.2017, inclusiv. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”, a hotărât instanţa.
Oribila crimă a fost comistă în noaptea de 19/20 iulie, victima şi inculpatul fiind internaţi în acelaşi salon. Din senin, puţin după miezul nopţii, băiatul a pus mâna pe cârja victimei, un bătrân din Garoafa, şi a început să o lovească cu aceasta în cap. Leziunile suferite au fost extrem de grave şi au dus la decesul victimei. După ce şi-a omorât colegul de salon, băiatul a vrut să fugă, dar a fost întors din drum de agentul de pază. Când au ajuns în salon au găsit victima.

La momentul respectiv, băiatul nu a vrut să comunice cu anchetatorii. Într-o informare a Parchetului se arăta că “din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în noaptea de 19/20.07.2017, în jurul orei 01.10, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul C. A.  în timp ce se afla în salonul 6 de la etajul 2, corpul B, din cadrul secţiei exterioare de boli infecţioase a Spitalului Judeţean „Sf. Pantelimon” Focşani, a aplicat victimei Ş.C. mai multe lovituri în zona capului cu o cârjă ortopedică şi i-a provocat leziuni, care au cauzat decesul victimei”.
La momentul respectiv fraţii inculpatului spuneau că acesta i-ar fi sunat şi înainte de a comite fapta, dar şi după, şi i-ar fi spus unuia dintre ei “l-am omorât, l-am omorât”. Ei afirmau că băiatul a început să aibă probleme după moartea mamei şi că ar fi suferit de depresie.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Local

Află câtă apă consumă un vrâncean; raportul a fost făcut public de SGA
Un vrâncean consumă anual 49 metri cubi de apă, arată un raport al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea. Raportul a fost prezentat, ieri, în ședința Colegiului Prefectural.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost