Arest menținut pentru focșăneanul care și-a omorât tatăl
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Arest menținut pentru focșăneanul care și-a omorât tatăl
Arest menținut pentru focșăneanul care și-a omorât tatăl
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Magistrații Tribunalului Vrancea au menținut măsura arestului preventiv în cazul focșăneanului de 43 de ani, care și-a ucis tatăl imobilizat la pat. Decizia nu este definitivă. „Mentine măsura arestului preventiv. Cu drept de contestaţie. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 23.05.2018“, este decizia judecătorilor.
Crima a avut loc în februarie, în Cartierul Sud al Focșaniului. Bărbatul arestat, care ar fi avut viciul băuturii, și tatăl său locuiau într-un bloc din cartierul Sud. Victima era bătută frecvent de fiu, dar niciunul dintre vecini, care știau ce se întâmplă în casa celor doi, nu a reclamat acest lucru la poliție, după cum ne declarau sursele noastre la vremea respectivă. În ziua crimei, băut fiind, bărbatul de 43 de ani și-a luat tatăl la bătaie pe motiv că a făcut pe el, în pat. L-a lovit cu pumnii și picioarele, după care l-a transportat în baie și l-a pus în cadă. Acolo a continuat să-l lovească pe tatăl său, după care l-a sugrumat. Când a obosit, și-a lăsat părintele întins pe jos, în baie, și a mers într-o cameră a apartamentului. După ceva timp și-a dat seama că tatăl său nu mai suflă, așa că a sunat la poliție și a povestit ce a făcut. În urma necropsiei s-a stabilit că bărbatul mort fusese sugrumat și lovit, având inclusiv o fractură în zona gâtului.
Imediat, la apartamentul respectiv au ajuns oamenii legii, care nu au putut să-i ia declarație bărbatului de 45 de ani, dat fiind că era într-o stare avansată de ebrietate. L-au transportat la spital, unde au reușit să-i ia alcoolemia: 1,24 miligrame per litru alcool în aer expirat. În fața procurorului, el a recunoscut parțial fapta.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost