APIA Vrancea preia un teren de la Oficiul de Cadastru
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
APIA Vrancea preia un teren de la Oficiul de Cadastru
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Parcarea și garajele de lângă centrul județean APIA Vrancea vor fi preluate de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Procedura de transfer a fost demarată de anul trecut iar acum a fost inițiat proiectul de act normativ care a fost supus dezbaterii publice. Directorul APIA VRancea, Ionel Partene, ne-a spus că în toamna trecută au fost inițiate procedurile iar documentația referitoare la preluarea terenului a fost transmisă către Minsterul Agriculturii. De atunci, documentele au parcurs circuitul întortocheat al avizelor de la toate instituțiile implicate. „Documentația a fost trimisă de toamna anului trecut. Este terenul de lângă APIA iar cei de la Cadastru au fost de acord să ne transmită acest teren“, ne-a spus directorul APIA, Ionel Partene. Terenul are o suprafață de 730 metri pătrați, la care se adaugă două garaje și o anexă. „Aceste bunuri imobile nu sunt utilizate de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Vrancea, întrucât această instituție își desfășoară activitatea la o altă adresă, respectiv în Municipiul Focșani, str. Cuza Vodă, nr. 69, jud. Vrancea. Având în vedere că terenul în suprafață de 730 mp reprezintă singura cale de acces la sediul, anexele și parcarea A.P.I.A – Centrul Județean Vrancea din Municipiul Focșani, bd. Brăilei, nr. 121, jud. Vrancea, se impune trecerea imobilului, înscris la poziția cu nr. MFP 38275, din administrarea Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară pentru Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Vrancea, în administrarea A.P.I.A – Centrul Județean Vrancea“, se arată în proiectul de act normativ. Deja au fost realizate lucrările de cadastru şi publicitate imobiliară prevăzute de lege şi imobilele sunt înscrise în cartea funciară.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL
9
28
12
46
8
19

Extragerea noroc:  2338049

Harta Focsani
   

Învăţământ

RECORD ABSOLUT! 21 de medii de 10 în Vrancea la Evaluarea Națională a absolvenților de clasa a VIII-a
21 de absolvenți de clasa a VIII-a au demonstrat că un examen poate fi trecut cu media zece, iar în cazul unora dintre ei, fără nici o oră de meditație în particular.

POZA ZILEI

Specific românesc...

SECVENTA ZILEI

Plimbare

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost