APEL DE SELECȚIE Sesiune 2/ 2017 VERSIUNE SIMPLIFICATĂ PENTRU MĂSURILE :
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
APEL DE SELECȚIE Sesiune 2/ 2017 VERSIUNE SIMPLIFICATĂ PENTRU MĂSURILE :
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturiData lansării apelului de selectie : 01.12.2017


 

APEL DE SELECȚIE 

Sesiune 2/ 2017

VERSIUNE SIMPLIFICATĂ PENTRU MĂSURILE :

 

 M1/1A  Sprijinirea înființării de forme asociative de cooperare”

M2/2A Investiții în înființarea, dezvoltarea, modernizarea și diversificarea activității fermelor mici și medii”

M3/3A Crearea de noi unități de colectare și procesare a produselor agricole locale și promovarea lanțurilor alimentare integrate, respectiv integrarea sistemelor de colectare, procesare și comercializare”

M5/6AÎnființarea sau dezvoltarea activităților neagricole în spațiul rural”

M6/6B Achiziționarea de DOTĂRI și SERVICII pentru sprijinirea conservării patrimoniului material și imaterial local”

M7/6B INVESTIȚII locale de bază destinate populației rurale, inclusiv a celor de agrement și culturale, și a infrastructurii aferente” 

 

Măsuri lansate : Asociația Grupul De Acțiune Locală Valea Trotușului Bacău anunță PRELUNGIREA APELURILOR DE SELECȚIE: 

Ø  Apel de selecție nr. 1/2017 –  pe Măsura M1/1A  Sprijinirea înființării de forme asociative de cooperare”, până la data de 01.02.2018.

Ø  Apel de selecție nr. 1/2017 pe Măsura M2/2A Investiții în înființarea, dezvoltarea, modernizarea și diversificarea activității fermelor mici și medii”, până la data de 01.02.2018.

Ø  Apel de selecție nr. 1/2017 pe Măsura M3/3A Crearea de noi unități de colectare și procesare a produselor agricole locale și promovarea lanțurilor alimentare integrate, respectiv integrarea sistemelor de colectare, procesare și comercializare” până la data de 12.02.2018.

Ø  Apel de selecție nr. 1/2017 pe Măsura M5/6AÎnființarea sau dezvoltarea activităților neagricole în spațiul rural”, până la data de 01.02.2018.

Ø  Apel de selecție nr. 1/2017 pe Măsura M6/6B Achiziționarea de DOTĂRI și SERVICII pentru sprijinirea conservării patrimoniului material și imaterial local”, până la data de 01.02.2018.

Ø  Apel de selecție nr. 1/2017 pe Măsura M7/6B INVESTIȚII locale de bază destinate populației rurale, inclusiv a celor de agrement și culturale, și a infrastructurii aferente”, până la data de 01.02.2018.

 

Beneficiari eligibili :

Ø  Pentru Măsura M1/1A  Sprijinirea înființării de forme asociative de cooperare” :

§  ONG, Asociații, Forme asociative- Cooperative agricole, Societăți Cooperative, Grupuri de producători,Fundații, Parteneriate public -  privat, Persoane fizice și/sau juridice - în baza unui acord de parteneriat

Ø  Pentru  Măsura M2/2A Investiții în înființarea, dezvoltarea, modernizarea și diversificarea activității fermelor mici și medii”:

§  PFA, II, IF, SC, Cooperativă agricolă,Grupuri de producători

Ø  Pentru Măsura M3/3A Crearea de noi unități de colectare și procesare a produselor agricole locale și promovarea lanțurilor alimentare integrate, respectiv integrarea sistemelor de colectare, procesare și comercializare” :

§  PFA, II, IF, SC, Cooperativă agricolă,Grupuri de producători, Forme asociative

Ø  PentruMăsura M5/6AÎnființarea sau dezvoltarea activităților neagricole în spațiul rural”:

§  Microîntreprinderi şi întreprinderi neagricole mici existente şi nouînfiinţate (startups)

§  Micro-întreprinderi și întreprinderi mici existente din spațiul rural, care își propun activități nonagricole, înființate în anul depunerii aplicației de finanțare sau cu o vechime de maxim 3 ani fiscali, care nu au desfășurat activități până în momentul depunerii acesteia (start-ups);

Ø  Pentru Măsura M6/6B Achiziționarea de DOTĂRI și SERVICII pentru sprijinirea conservării patrimoniului material și imaterial local” :

§  Asociații și fundații;

§  Administrații publice locale și asociațiile acestora conform legislației naționale în vigoare

§  Cooperative, grupuri de producători / forme asociative de producători;

§ Microîntreprinderi. 

Ø  PentruMăsura M7/6B INVESTIȚII locale de bază destinate populației rurale, inclusiv a celor de agrement și culturale, și a infrastructurii aferente” :

§  Administrații publice locale și asociațiile acestora conform legislației naționale în vigoare

§  Instituții publice locale

§  Asociații și fundații

§  Parteneriate public-private.

 

Fondurile disponibile pentru măsurile lansate și suma maximă nerambursabilă care poate fi acordata pentru un proiect :

 

Data limită de primire a proiectelor/locul unde se pot depune proiectele :

Proiectele se vor depune până  la data limită 01.02.2018, respectiv 12.02.2018 aferent măsurii 3 /3A, la sediul Asociației GAL Valea Trotușului Bacău, situat în sat Caşin, comuna Cașin, nr. 14, zona Andreşeşti (în incinta DMC), județul Bacău, zilnic, de luni până vineri în intervalul orar 8.00 – 16.00.

 

INFORMAȚII  DETALIATE  PRIVIND  ACCESAREA ȘI DERULAREA MĂSURILOR  sunt cuprinse în  GHIDUL SOLICITANTULUI  PENTRU măsura M1/1A  Sprijinirea înființării de forme asociative de cooperare”, măsura M2/2A Investiții în înființarea, dezvoltarea, modernizarea și diversificarea activității fermelor mici și medii”, măsura  M3/3A Crearea de noi unități de colectare și procesare a produselor agricole locale și promovarea lanțurilor alimentare integrate, respectiv integrarea sistemelor de colectare, procesare și comercializare”, măsura M5/6AÎnființarea sau dezvoltarea activităților neagricole în spațiul rural”, măsura

M6/6B Achiziționarea de DOTĂRI și SERVICII pentru sprijinirea conservării patrimoniului material și imaterial local” și măsura M7/6B INVESTIȚII locale de bază destinate populației rurale, inclusiv a celor de agrement și culturale, și a infrastructurii aferente”, aceste documente fiind disponibile pe pagina web a GAL

 www.gal-valea-trotusului.ro.

 

Datele de contact unde solicitanții pot obține informații suplimentare sunt următoarele : telefon: fix :0334/428334, mobil: 0775568860 e-mail: galvaleatrotusuluibacau@yahoo.ro, pagina web : www.gal-valea-trotusului.ro.

            De asemenea, informații detaliate aferente măsurilor lansate sunt disponibile la sediul ASOCIAȚIEI GAL VALEA TROTUȘULUI  BACĂU  pe suport tipărit.

 

Prezentul Apel de selecție a fost aprobat de către Consiliul Director al Asociației GAL VALEA TROTUȘULUI BACĂU , conform Deciziei Consiliului Director nr 08 din 09.11.2017  

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Local

Află câtă apă consumă un vrâncean; raportul a fost făcut public de SGA
Un vrâncean consumă anual 49 metri cubi de apă, arată un raport al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea. Raportul a fost prezentat, ieri, în ședința Colegiului Prefectural.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost