Angela Merkel este „uimitoare”, spune cântăreața Cyndi Lauper

1
466


Cântăreața americană Cyndi Lauper, care a cucerit topurile cu hituri precum „Girls Just Wanna Have Fun”, a elogiat-o într-un interviu pe șefa guvenului federal german, Angela Mekel, despre care a spus că este „uimitoare”, relatează vineri DPA. „Este uimitoare”, a declarat cântăreața de 64 de ani într-un interviu acordat joi DPA. „Ea este o inspirație pentru mine. Cred că face o treabă grozavă”, a adăugat Cyndi Lauper.
Lauper și-a prezentat musical-ul „Kinky Boots” joi seară, spectacolul urmând să aibă premiera la 3 decembrie în orașul german Hamburg. „Toată lumea se confruntă acum cu noi provocări”, precum încălzirea globală, a declarat Lauper, care luptă de mai mulți ani pentru drepturile minorităților din SUA.Ea a mai spus că nu a mai trecut niciodată printr-o președinție precum cea a lui Donald Trump. „Nu-mi vine să cred că stăm toți și ne uităm”, a declarat cântăreața.
Mulți oameni au fost nemulțumiți de vieților lor în SUA și au crezut că Trump îi va salva, „dar el nu se gândește la ei”, a mai spus Lauper. De aceea, susține ea, a fost foarte fericită când oamenii au început să protesteze. „Nu pot să spun decât: Scrieți-i senatorului dvs., scrieți-i congresmanului dvs.! Faceți-vă vocea auzită! Protestați pașnic!”, a făcut ea apel la concetățenii ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here