Alte două străzi din Odobești au fost reabilitate și modernizate
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Alte două străzi din Odobești au fost reabilitate și modernizate
Alte două străzi din Odobești au fost reabilitate și modernizate
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Autoritățile locale din Odobești au finalizat lucrările de asfaltare pe alte două străzi din oraș. „Săptămâna trecută au fost finalizate lucrările de asfaltare pe străzile Beciul Domnesc și Mărășești și au fost făcute legăturile între străzile Podgoriei și drumul de exploatare agricolă, dar și dintre strada Podgoriei cu strada Cazaclii. Anterior au fost construite două noi sensuri giratorii care vor fluidiza circulația și care modernizează zona străzilor D. Cantemir cu Republicii și Cuza Vodă. Locuitorii orașului Odobești trebuie să știe că într-o primă etapă a fost demarat proiectul de modernizare și reabilitarea unei rețele stradale în lungime de 8,958 Km, formată din următoarele străzi: Stadionului, N. Ioniță, Muncii, Caporal Diea, Măgura, Meteor, Cazaclii, Podgoriei, C. Porumbescu, 1 Mai, Calea Ivăncești, Cuza Vodă, Cîmpului, C-tin Giurăscu, prof. Odobeșteanu, Mărășești, Școala Viticolă, T. Vladimirescu, N. Bălcescu, Crinului, Smârdan, Obor, D. Cantemir, Republicii, D. Gherea și Beciul Domnesc“, a spus primarul Daniel Nicolaş. Autorităţile locale din Odobeşti derulează proiectul de reabilitare a străzilor din oraş. Este vorba de reabilitarea, asfaltarea şi refacerea trotuarelor la 38 de străzi. Investiţia se  derulează prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).  „Practic avem două proiecte mari de infrastructură, de reabilitare stradală, prin care 38 de străzi sunt asfaltate în doi ani în orașul nostru“, a precizat primarul Daniel Nicolaş. Valoarea contractului este de aproximativ 7,5 milioane de lei. 
    Edilul a precizat că Primăria Odobești va derula alte două proiecte pentru care s-a obținut finanțare prin PNDL. Este vorba de modernizare, reabilitare şi dotare Liceul tehnologic Odobeşti, în valoare de 4 milioane de lei, și reabilitarea drumului de legătură DN 2D-DN 2M şi modernizare reţea stradală locuinţe ANL şi strămutate cartier Sturza, proiect în valoare de peste 13 milioane de lei.
    La nivelul orașului Odobești se mai află în derulare și proiectul privind  asfaltarea unor drumuri de exploatație agricolă.  „Am demarat proiectul de investiții privind modernizarea drumurilor de exploatare agricolă. Prin intermediul acestui proiect sunt modernizaţi şi asfaltaţi aproximativ 8 kilometri de drumuri agricole care deservesc o suprafaţă agricolă de aproximativ 480 hectare de vie, drumuri care fac legătura între DN 2M şi DN 2D, dar şi între Cartierul Sturza, strada Podgoriei, strada Mărăşeşti“, a precizat primarul oraşului Odobeşti, Daniel Nicolaş. 
    Primarul a precizat că toate proiectele realizate sau aflate în derulare în orașul Odobești au devenit realitate cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost