Află cât va costa să închiriezi un teren de la Primăria Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Află cât va costa să închiriezi un teren de la Primăria Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Primăria Focșani vrea să stabilească nivelul chiriei pentru terenurile din domeniul public și privat al municipiului în funcție de zona în care sunt amplasate și de valoarea de piață. Pentru stabilirea chiriilor conform noilor reguli, va fi discutat în ședința ordinară a Consiliului Local Focșani un raport de evaluare care cuprinde propunerile realizate în funcție de prețurile practicate pe piața imobiliară din municipiu. Acest raport a fost realizat de un expert evaluator, membru ANEVAR.
Conform raportului, valorile propuse pentru închirierea terenurilor din domeniul public și privat al municipiului sunt: zona A - 39 lei/metru pătrat/lună, zona B - 30 lei/metru pătrat/lună, zona C - 25 lei/metru pătrat/lună, zona D - 15 lei/metru pătrat/lună. Reprezentanții primăriei Focșani au arătat că, la acest moment, prețul chiriei pentru terenurile municipalității nu este stabilit în funcție de zonele Focșaniului, așa cum se întâmplă în cazul impozitelor locale. „La nivelul municipiului Focșani a existat o puternică activitate în domeniul realizării de construcții noi, de consolidare sau transformare a fondului existent. Toate acestea au condus la extinderea continuă a rețelelor de comunicații și de utilități precum și a necesității amenajării de noi spații comerciale care să deservească noilor cartiere de locuințe edificate în ultimii ani. Mai mult, la instituția noastră au fost înregistrate solicitări pentru închirierea unor suprafețe de teren în vederea amplasării unor construcții provizorii pentru a desfășura diferite activităție comerciale/non comerciale”, se arată în raportul atașat proiectului de hotărâre.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost