Adolescent din Odobeşti, arestat preventiv pentru tâlhărie şi furt
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Adolescent din Odobeşti, arestat preventiv pentru tâlhărie şi furt
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Un adolescent de 17 ani, din Odobeşti, a fost arestat la finele săptămânii trecute pentru mai multe infracţiuni, printre care şi tâlhărie. Măsura a fost luată de magistraţii de la Judecătoria Focşani la propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătorie. Măsura arestului preventiv a fost luată pe o perioadă de 30 de zile şi nu este definitivă, inculpatul putând face contestaţie. Pe lângă infracţiunea de tâlhărie, în sarcina adolescentului s-au mai reţinut şi infracțiunile de furt calificat şi tentativă la furt calificat. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B. (...) Ionel, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la furt calificat, tâlhărie calificată şi furt calificat (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.06.2017 şi până la data de 15.07.2017 , inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art.275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu (…), în cuantum de 130 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în decizia instanţei de judecată.
Potrivit poliţiştilor, pe data de 14 iunie a.c., adolescentul, împreună cu alţi copii cu vârste apropiate lui, i-ar fi sustras unui bărbat din Andreiaşu o sumă de bani, prin acte de violenţă, reţinându-se infracţiunea de tâlhărie. Bărbatul le-ar fi spus polițiştilor că suma care i-a fost furată ar fi de 6.500 lei însă, oamenii legii ar fi stabilit în urma cercetărilor că bărbatului i s-ar fi luat, de fapt, suma de 1500 lei. Oamenii legii au adăugat că o zi mai târziu, adolescentul și alt minor ar fi fost prinşi în timp ce sustrăgeau două biciclete de pe raza oraşului Odobeşti. Pe data de 16 iunie, adolescentul de 17 ani a fost reţinut şi dus la instanţă pentru arestare. Poliţiştii din Odobeşti continuă cercetările în dosar pentru a stabili cu exactitate care a fost suma care i-a fost luată bărbatului din Andreiaşu, dar şi întreaga activitate infracţională a adolescenţilor bănuiţi că au fost implicaţi în comiterea faptelor.Anul trecut, într-un alt dosar, adolescentului arestat acum i s-a mai aplicat măsura educativă a supravegherii pe o durată de 4 luni.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
30
33
5
2
34
19

Extragerea noroc:  5130775

Harta Focsani
   

Social

Copii vânduţi pe geam și nume schimbate pentru a scăpa de demonii bolilor
    Aţi auzit de copiii vânduţi pe geam sau cumpăraţi, scăpând în acest fel de o boală chinuitoare? Aţi auzit de familii care schimbau numele copiilor pentru a le vindeca toate problemele de sănătate?

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost