Adolescent de 16 ani, arestat în dosarul crimelor de pe strada Gheorghe Doja
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Adolescent de 16 ani, arestat în dosarul crimelor de pe strada Gheorghe Doja
Adolescent de 16 ani, arestat în dosarul crimelor de pe strada Gheorghe Doja
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Un adolescent de 16 ani a fost arestat preventiv zilele trecute în dosarul celor patru crime comise pe strada Gheorghe Doja, din cartierul focșănean Bahne. Băiatul de 16 ani, C.M., este fratele unuia dintre cei patru bărbaţi arestaţi imediat după comiterea faptelor, iar în urma anchetei s-a stabilit că şi el a avut o contribuţie importantă la măcelul în care şi-au pierdut viaţa, la finele lunii iunie, patru oameni, membri ai aceleiași familii.
    Procurorul Luminiţa Dogaru, şefa Secţiei Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, ne-a spus că adolescentul a recunoscut fapta. „Este vorba despre un inculpat minor, în vârstă de 16 ani, fratele uneia dintre persoanele arestate în luna iunie, care a fost reţinut şi apoi prezentat la instanţă cu propunere de arestare tot pentru infracţiunea de omor calificat. Probele administrate în cursul cercetării penale au dovedit şi participaţia lui, participaţie care a şi fost recunoscută în timpul urmării penale”, ne-a declarat procurorul Dogaru.
    Judecătorii de la Tribunalul Vrancea au dispus arestarea pentru 30 de zile. „(...) admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului M(...) C(...) , cercetat pentru infracţiunea de omor calificat, (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.09.2017 şi până la data de 06.10.2017. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. (...) Cu drept de contestaţie, în termen de 48 ore de la pronunţare”, a decis instanţa. Deşi ar fi putut contesta decizia, băiatul nu a făcut acest lucru.
    În acelaşi dosar mai sunt arestaţi alţi patru bărbaţi. Aceştia sunt Mustafa Remus zis Mamutu, Mustafa Marian zis Mamu, Mustafa Argint şi Mustafa Remus. Cei patru, dar şi băiatul arestat acum, au omorât trei bărbaţi şi o femeie, membri ai aceleiaşi familii, respectiv tată, mamă, fiu şi fratele tatălui, la finele lunii iunie. Cadavrele bărbaților au fost găsite pe strada Gheorghe Doja din Focşani, iar femeia a murit la scurt timp la spital. Doi dintre bărbaţii arestați atunci au fost prinşi la scurt timp după comiterea faptelor, în timp ce alţi doi s-au ascuns iniţial.


Motivul oribilelor crime a fost o femeie. Unul dintre autori şi femeia  de la care a pornit totul, care la rându-i a fost rănită, dar uşor, au fost căsătoriţi şi au împreună doi copii. Pentru că nu se mai înţelegeau, femeia ar fi plecat de acasă cu tot cu copii. Pe unul l-a dat la stat, iar pe celălalt l-a oprit ea. Apoi, femeia s-a recăsătorit. Fostul soţ ar fi vrut să-i fie daţi copiii şi pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, ajutat fiind de alte persoane, şi-a făcut singur dreptate. Morţii au fost loviţi cu bâte şi topoare până şi-au dat ultima suflare pe stradă.
    Pe lângă cele cinci persoane arestate, în dosar mai sunt cercetate şi altele pentru încăierare. Procurorii au transmis atunci presei un comunicat prin care precizau că „în fapt, s-a reţinut că în noaptea de 27/28.06.2017, în jurul orei 00,30, în urma unui conflict între familiile Mustafa Argint şi Mustafa Neagu, numiţii Mustafa Argint, Mihai (Hadîr) Marcel, Mustafa Marian (zis Mamu), Mustafa Remus (nepotul lui Mustafa Argint), Mustafa Remus (fiul lui Mustafa Argint, zis Mamutu), Mustafa Remus (zis Maca), Mustafa Ciprian şi Mustafa Bogdan (zis Şchiopu) au lovit cu obiecte contondente şi tăietoare - înţepătoare pe M.T., M.V., D.R. şi M.V. şi datorită leziunilor suferite aceştia au decedat. Prin ordonanţa din 28.06.2017 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Mustafa Argint, Mustafa Remus (nepotul lui Mustafa Argint), Mustafa Remus, zis Mamutu (fiul lui Mustafa Argint) şi Mustafa Marian, zis Mamu pentru infracţiunea de omor calificat (...) şi faţă de inculpaţii Mustafa Ciprian, Mustafa Bogdan zis Şchiopu, Mustafa Remus zis Maca şi Mihai Marcel, pentru infracţiunea de încăierare (...)”.
 

 

3 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Haideti sa ne intelegem . dumneavoastra acestui criminal ii spuneti baiatul? Asta este um tigan imputit care a omorat si merita pus pe scaunul electric ca sa nu mai faca.

  DE Pentru Camelia Tafta, postat pe 13-09-2017, la 00:24

 • Daca mai omora cativa era si mai bine

  DE Gigi, postat pe 13-09-2017, la 08:58

 • sa-l mai lase in libertate, daca omoara 3 - 4 tigani pe zi, in cativa ani se duce rasa asta imputita din Focsani. Mai jegosilor... nu intelegeti ca noi nu vrem rasa voastra in societate?

  DE cetateanu`, postat pe 13-09-2017, la 09:42

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost