Administratori de societăți sancționați deoarece dețineau lemn fără documente
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Administratori de societăți sancționați deoarece dețineau lemn fără documente
Administratori de societăți sancționați deoarece dețineau lemn fără documente
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Acțiune pe linie silvică
 
Poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au desfăşurat acțiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor în domeniul silvic. În urma controalelor efectuate la depozite de material lemnos, în fondul forestier precum și în trafic, a fost confiscată cantitatea de 27.614 mc material lemnos și au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale.
În perioada 7-11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au acționat pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice. Astfel, în urma controalelor efectuate la depozite de material lemnos s-a constatat deținerea cantității de 23.1 mc material lemnos, fără documente documente legale de proveniență. Față de administratorii societăților comerciale în cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale fiind dispusă confiscarea cantității de material lemnos deținută ilegal.
Totodată, în urma unui control efectuat în fondul forestier, polițiștii au identificat trei bărbați, din comuna Mera, bănuiți că ar fi tăiat fără drept și sustras 10 arbori esență fag și pin dintr-o pădure aparținând unui Ocol silvic.
Față de cei în cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, precum și confiscarea cantității de material lemnos.
În urma controalelor efectuate în trafic au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 și a fost confiscată cantitatea totală de 3 m.c lemn foc.

Biroul de presă al IPJ Vrancea


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost