Adjudeanul care și-a dat foc din greșeală, transferat la București

0
635


Bărbatul de 42 de ani, din Adjud, care a ajuns în stare gravă la spital, marți, cu arsuri pe corp după ce dat foc unor hârtii în interiorul unui apartament închiriat, a fost transferat la Spital de Arși din București. La scurt timp de la producerea incidentului, bărbatul a fost preluat de paramedici și transportat la Camera de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Municipal Adjud, iar de acolo a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Focșani.
Medicii de la Spitalul Județean l-au diagnosticat cu „arsură prin flacără, grad II-III, aproximativ 20-25% din suprafața corpului, cap, gât, ambele brațe, antebrațe, gambe”. După ce l-au stabilizat, medicii au decis transferul bărbatului la Spitalul de Arși din București, pentru tratament de specialitate.
Reamintim că marți, în jurul orei 13.00, el a dat foc mai multor hârtii, folosind un lichid inflamabil. Odată cu hârtiile, i s-au aprins și hainele de pe el, iar în momentul în care a încercat să iasă din apartament a incendiat și restul bunurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here