A murit profesoara de franceză Mariana Dascălu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
A murit profesoara de franceză Mariana Dascălu
A murit profesoara de franceză Mariana Dascălu
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Colectivul de cadre didactice de la Școala din Garoafa este mai sărac de acum încolo, prin pierderea profesoarei de limba franceză Mariana Dascălu. Mai bine de trei decenii, Mariana Dascălu i-a învățat pe elevii din localitate limba franceză. Aceasta a fost foarte atașată de școală și elevi, pe care i-a îndrăgit mult, după cum spun colegii. ”Doamna profesoară de limba franceză Mariana Dascălu de la Școala Gimnazială Emil Atanasiu Garoafa a plecat la ceruri prea devreme. Sâmbătă, inima a încetat să-i mai bată! Timp de 34 de ani, doamna Mariana Dascălu i-a învăţat limba franceză pe elevii din Garoafa. De acum, colegii, elevii şi părinţii îşi vor aminti cu durere în suflet de cea care a fost un profesor model, devotat, onest şi demn. Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, transmite colectivul de profesori al școlii din Garoafa.
Potrivit informațiilor furnizate directorul unității de învățământ din Garoafa, Fănica David, profesoara Mariana Dascălu avea o fiică, ce urma să îmbrace rochia de mireasă în acest an. Profesoara Fănica David  ne-a mai spus că înmormântarea va avea loc astăzi, slujba urmând a începe la ora 11.00, la Biserica Sf. Andrei, din bulevardul Brăilei, Focşani.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să o odihnească în pace!


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost