150 de ani de la înfiinţarea Curţii de Conturi a României
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
150 de ani de la înfiinţarea Curţii de Conturi a României
150 de ani de la înfiinţarea Curţii de Conturi a României
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Vicepreședintele Senatului României, Cristian Dumitrescu, a prezidat, împreună cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, și preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, şedința solemnă de aniversare a 150 de ani de la înfiinţarea Curţii de Conturi a României. „Înființarea Înaltei Curți de Conturi a României, acum 150 de ani, reprezintă un moment crucial în procesul de creare a sistemului instituțiilor fundamentale ale statului român modern, al intrării României pe drumul modernizării statului și al creării bazelor pentru construcția statului modern de tip occidental în țara noastră“, a declarat vicepreședintele Senatului. 
Senatorul Cristian Dumitrescu a subliniat, în discursul său, faptul că în acest an, când sărbătorim 150 de ani de la înființarea Curții de Conturi a României, sărbătorim totodată și 150 de ani de bicameralism și de existență a Senatului României. „Curtea de Conturi a României şi-a câştigat un loc important între membrii de specialitate din Europa și întreaga lume, fiind un partener de discuții respectat şi apreciat“, a spus el. 

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost