150 de ani de la înfiinţarea Curţii de Conturi a României
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
150 de ani de la înfiinţarea Curţii de Conturi a României
150 de ani de la înfiinţarea Curţii de Conturi a României
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Vicepreședintele Senatului României, Cristian Dumitrescu, a prezidat, împreună cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, și preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, şedința solemnă de aniversare a 150 de ani de la înfiinţarea Curţii de Conturi a României. „Înființarea Înaltei Curți de Conturi a României, acum 150 de ani, reprezintă un moment crucial în procesul de creare a sistemului instituțiilor fundamentale ale statului român modern, al intrării României pe drumul modernizării statului și al creării bazelor pentru construcția statului modern de tip occidental în țara noastră“, a declarat vicepreședintele Senatului. 
Senatorul Cristian Dumitrescu a subliniat, în discursul său, faptul că în acest an, când sărbătorim 150 de ani de la înființarea Curții de Conturi a României, sărbătorim totodată și 150 de ani de bicameralism și de existență a Senatului României. „Curtea de Conturi a României şi-a câştigat un loc important între membrii de specialitate din Europa și întreaga lume, fiind un partener de discuții respectat şi apreciat“, a spus el. 

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost