''Încetaţi să vă plângeţi'', le spune Schwarzenegger militanţilor pentru mediu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
''Încetaţi să vă plângeţi'', le spune Schwarzenegger militanţilor pentru mediu
''Încetaţi să vă plângeţi'', le spune Schwarzenegger militanţilor pentru mediu
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Regiunile lumii ar trebui să acţioneze împreună pentru a proteja mediul, în loc să se plângă de starea climei, a declarat marţi, la Viena, actorul şi fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger, citat de DPA. "Încetaţi să vă plângeţi", a declarat el în cadrul unei conferinţe de mediu numită Austrian World Summit.
Politicianul născut în Austria a făcut şi un apel la preşedintele american Donald Trump, care a retras SUA din cadrul Acordului de la Paris privind combaterea încălzirii globale. "Ce parte veţi alege?, a întrebat Schwarzenegger. "Noi alegem să facem planeta măreaţă şi sănătoasă din nou", a spus el, făcând aluzie la sloganul lui Trump "Make America Great Again". Schwarzenegger a venit la Viena la doar câteva săptămâni după ce a suferit o operaţie la inimă. El a glumit că chirurgul său i-a promis că va avea grijă de el din motive politice. "Eşti singurul republican cu inimă. Eşti o specie în pericol", i-ar fi spus medicul, potrivit lui Schwarzenegger.
Fostul guvernator al Californiei le-a spus celor 1.200 de participanţi la conferinţă, printre care şi secretarul general al ONU Antonio Guterres, că ar trebui să aibă hotărârea mentală a unui atlet când vine vorba de combaterea schimbării climatice. "Vom continua să câştigăm. De prea multe ori jucăm în apărare, în loc să trecem la ofensivă", a spus el.
Conferinţa de la Viena este legată de iniţiativa R20 a lui Arnold Schwarzenegger, care susţine regiunile în dezvoltarea unei infrastructuri energetice verzi, notează DPA.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost