George Clooney şi Amal Alamuddin s-au căsătorit civil luni, la Veneţia

0
1015


Actorul american George Clooney și avocata britanică Amal Alamuddin s-au căsătorit civil într-o scurtă ceremonie care a avut loc, luni, la sediul primăriei din Veneția, după un weekend de petreceri și festivități, informează hollywoodreporter.com. George Clooney, purtând un elegant costum gri, și iubita sa, Amal Alamuddin, îmbrăcată într-un costum alb și cu o pălărie supradimensionată, au ajuns la sediul municipalității Veneției în jurul orei locale 13:30 (14:30 ora României, n.r), pentru a-și oficializa relația.
    După o ceremonie de 14 minute, cuplul a ieșit zâmbind și salutând mulțimea de fotografi. Ambii miri purtau verighete de platină, în timp ce Amal Alamuddin purta, la mâna dreaptă, inelul de logodnă decorat cu diamante de șapte carate, în valoare de 750.000 de dolari.
    Sediul primăriei din Veneția este într-un palat din secolul al XIV-lea, pe Canal Grande, iar autoritățile au închis traficul în zonă, luni după-amiază, pentru a evita aglomerația și producerea de incidente din cauza fanilor și a paparazzilor care doreau să surprindă imagini cu celebrul cuplu.
Clooney, în vârstă de 53 de ani, și Alamuddin, în vârsta de 36 de ani, au organizat, cu prilejul nunții lor, o serie de ceremonii și petreceri fastuoase în weekend, la hotelul venețian de șapte stele Aman, de pe Canal Grande, la care au participat vedete ca Matt Damon, Bono, Cindy Crawford și Bill Murray.
    Agentul lui Clooney a dat publicității, sâmbătă, o declarație scurtă în care anunța căsătoria celor doi, dar, potrivit legii italiene, relația nu era recunoscută oficial până la înregistrarea, luni, de către autoritățile italiene a documentelor în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here