Ţăranii de la Mera cer despăgubiri pentru tergiversarea retrocedărilor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ţăranii de la Mera cer despăgubiri pentru tergiversarea retrocedărilor
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

   Ţăranii de la Mera vor să ceară despăgubiri de sute de mii de lei de la Direcţia Silvică Vrancea şi Comisia Locală de fond funciar pentru că au întârziat punerea în aplicare a hotărârii judecătoreşti prin care trebuiau să primească 230 hectare de pădure. Oamenii au luat această decizie după ce, luni, conducerea Direcţie Silvici a hotărât să pună la dispoziţia Comisiei Locale de la Mera o suprafaţa compactă de pădure pentru a fi pusă în aplicare această hotărâre. Întârzierea a fost justificată de silvicultori prin lipsa anexei 37 cu persoanele şi suprafeţele de pădure care trebuie retrocedate.
    Este anexa în baza căreia s-a emis hotărârea judecătorească prin care oamenii trebuie să primească pădurea. „Am hotărât ca toţi cei 54 de beneficiari ai acestei hotărâri judecătoreşti să dea în judecată Direcţia Silvică şi comisia locală Mera pentru nepunerea în aplicare a hotărârii judecătoreşti şi vom cere despăgubiri pentru fiecare în parte de două miliarde de lei vechi”, a declarat Costel Ichim, liderul Sindicatului Ţăranilor „Propact”. Reprezentantul organizaţiei locale Mera, Aurel Copu, spune că după ce conducerea DS Vrancea a pus la dispoziţie pădurea, urmează ca OS Focşani să încheie protocol cu Comisia Locală Mera. „Anexa 37 se află la dosar şi poate fi luată de acolo. Noi nu suntem de acord cu modificarea ei sau realizarea altei anexe“, a afirmat Aurel Copu.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost