Monitorul de Vrancea

Eveniment

ULTIMA ORĂ! INCENDIU la fostul Mopaf, cauzat de oamenii străzii
Pompierii focșăneni au intervenit pentru a stinge un incendiu care s-a produs în această seară, în incinta fostei fabrici Mopaf din Focşani. 

Eveniment

ULTIMA ORĂ! TREI accidente, unul pe trecerea de pietoni dintre parcuri, altul spre Goleşti şi altul la Tâmboieşti
Trei accidente au avut loc în această seară.

Actualitatea

ULTIMA ORĂ! Un nou COD GALBEN de ploi, ninsori și polei
Vrancea intră de astăzi sub un nou cod galben.

Eveniment

ULTIMA ORĂ! INCENDIU la Hotelul Unirea
Un incendiu a izbucnit la Hotelul Unirea din Focșani

Actualitatea

Din cauza salariilor mici, şeful de staţie de la CET din cadrul ENET pleacă în Emiratele Arabe
Directorul ENET, Manole Merchea a apelat la „serviciul de bune oficii“ al Instituţiei Prefectului pentru a realiza conversia în acţiuni a datoriilor pe care societatea care le are către CUP astfel încât să poată fi majorate salariile angajaţilor.

Actualitatea

Fasole cu cârnaţi, de Ziua Națională a României, în Piaţa Unirii din Focşani
Consiliul Județean Vrancea, în parteneriat cu Garnizoana Focșani, Instituția Prefectului și Primăria municipiului Focșani, organizează Ziua Națională a României în municipiul Focșani.

Ghid pentru timpul liber

Filmele weekend-ului, la Cinema Balada și la HappyCinema
Vine weekend-ul. În cazul în care v-ați gândit să ieșiți la un film zilele acestea, Cinema Balada a pregătit două filme.

Actualitatea

ITM nu face anchetă în cazul polițistului Postolache, mort într-un accident rutier
Anchetatorii urmează să stabilească dacă accidentul în care a murit agentul Cosmin Postolache, ajutorul șefului de post din Pufești, este accident de muncă sau nu.

Actualitatea

Trei liste cu peste 220 de focşăneni EXECUTAŢI SILIT de Primărie
223 de focşăneni care au locuinţele pe străzile Bucureşti şi Constructorului sunt executaţi silit de Primăria municipiului pentru diferite sume restante la bugetul local.

Actualitatea

Ghişeele Fiscului vor fi închise luni şi marţi
Finanţiştii vrânceni nu vor lucra în primele două zile de săptămâna viitoare. Ghişeele fiscului vor fi închise luni şi marţi, 30 noiembrie şi 1 Decembrie, când Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea nu are program de lucru.

Actualitatea

Seminar privind combaterea practicilor discriminatorii şi excluziunii sociale
  Proiectul vizează stimularea cooperării entităţilor publice şi private prin sprijinirea măsurilor care au în vedere îmbunătăţirea accesului la servicii publice, educaţie şi formare, constituirea de reţele de schimb de experienţă şi includerea societăţii civile în procesul de decizie.

Sănătate

Spitalul Județean angajează un chirurg plastician
Spitalul Județean de Urgență Focșani angajează un medic. Este vorba de un medic specialist în chirurgie plastică și microreconstructivă, pe o perioadă determinată de 36 de luni, pentru Compartimentul de Chirurgie Plastică.

Actualitatea

INFOPOL
Evenimente rutiere - Persoane urmărite depistate de poliţişti - Radare

Sănătate

Carduri de sănătate pentru încă 14 mii de vrânceni
Încă 14 mii de vrânceni asigurați vor primi, după data de 1 decembrie, cardul național de sănătate.

Justiţie

O fostă grefieră și un fost polițist, numiți judecători
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat numirea în funcțiile de judecători a celor doi vrânceni care au promovat concursul de admitere în magistratură, desfășurat în perioada 30 iunie – 6 octombrie.

Actualitatea

VIDEO : Un focşănean la şedința Consiliului Local Focşani: „Să pun O BOMBĂ aici, să zburaţi cu toţii“
Ședința de ieri a Consiliului Local Focşani a fost întreruptă pentru câteva minute din cauza intervenției pe care a avut-o Costică Trandafir, un bărbat nemulțumit deoarece consilierii locali nu i-au aprobat o solicitare.

Actualitatea

Prefectul Halici: „De la birou mi s-a spus că drumul este bun, în realitate lucrurile nu erau deloc așa”
Prefectul județului Vrancea, Nicușor Halici, a fost ieri să vadă care este situația pe drumurile naționale DN2 N și DN2 R, deși fusese informat că totul este în regulă.

Actualitatea

VIDEO : Spectacole surpriză în Piața Unirii cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă
Primăria Focşani va continua în acest an acţiunile culturale din perioada Sărbătorilor de Iarnă organizate sub denumirea Vrancea Dalbă.

Social

Veteranul de război din Căminul „O nouă șansă” Mărășești
Într-o cameră a Căminului pentru persoane vârstnice „O nouă șansă” din Mărășești își trăiește apusul vieții unul dintre cei 500 de veterani de război, câți mai sunt astăzi în Vrancea.

Sănătate

Medicii de familie și cei din policlinică au liber luni și marți
Medicii din Ambulatoriul Spitalului Județean, dar și medicii de familie nu vor munci luni, 30 noiembrie, și marți, 1 decembrie.

Actualitatea

VIDEO : Scutiri de penalităţi pentru focşănenii cu datorii la taxele şi impozitele locale
Primăria Focşani va reduce penalităţile şi majorările firmelor şi persoanelor fizice care au datorii la bugetul local.

Actualitatea

,,Femeie, nu victimă”, acţiune a ALDE Vrancea
  Mesajul și miza OFLDE – Filiala Vrancea, prin acțiunile derulate, este de a muta violența împotriva femeilor din categoria subiectelor politice marginale, pe agenda priorităților politice.

Învăţământ

GALERIE FOTO : Marina Simionescu și Călin Andrei, Miss și Mister Boboc la Colegiul „Ion Mincu”
Liceenii de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Focșani i-au ales ieri seară pe cei mai frumoși dintre boboci.

Social

Locuri de muncă pentru șomeri: 140 în Vrancea, 1.999 în străinătate
Angajatori din țările Comunității Economice Europene au declarat vacante 1.999 de locuri de muncă.

Sănătate

Muncești în străinătate? Îţi poți asigura soția/ soțul care a rămas în țară
Vrâncenii care muncesc în ţări din Uniunea Europeană şi îşi plătesc acolo contribuţia pentru sănătate nu vor mai fi nevoiţi să achite aceleași dări şi în ţară.

Actualitatea

GALERIE FOTO : Polițiștii intensifică verificările în trafic. Anvelopele auto vor fi verificate
Un șofer de 28 de ani, din localitatea Ghergheasa, județul Buzău, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat și a ajuns cu mașina într-un șanț de pe raza comunei Slobozia Bradului, județul Vrancea.

Social

Cantina de Ajutor Social angajează administrator
Cantina de Ajutor Social Focșani organizează concurs pentru ocuparea unui post de administrator I, la Compartimentul administrativ al instituției.

Învăţământ

GALERIE FOTO :Mickey Mouse și Spiderman, invitați speciali la Grădinița Caragea
Prichindeii de la Grădinița nr. 3 Caragea, din orașul Odobești, au participat, ieri, la proiectul „Ziua mea, zi de sărbătoare“.

Învăţământ

Elevii de la Economic au discutat despre violența asupra femeilor
Elevii Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani au participat la o activitate de prevenire a violenței, cu ocazia Zilei Internaționale pentru eliminarea violenței asupra femeilor, marcată anual pe 25 noiembrie.

Învăţământ

Inspectoratul Școlar angajează doi consilieri
Inspectoratul Școlar Județean Vrancea organizează două concursuri pentru ocuparea funcțiilor de consilier IAS la Compartimentul Financiar Contabil, Tehnic Administrativ și consilier IAS/ Auditor Intern.

Învăţământ

GALERIE FOTO : Școala „Alexandru Vlahuță”, transformată în teatru pentru o zi
Elevii clasei a VIII-a C de la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” din Focșani, coordonați de profesoara Luminița Baboi, au organizat, ieri, o activitate educativă intitulată „Energia viitorului”.

Învăţământ

GALERIE FOTO : Cântece patriotice de Ziua României la școala din Gologanu
Elevii Școlii Gimnaziale „Profesor General Gheorghe Gheorghiu“  din comuna Gologanu au organizat, ieri, un spectacol aniversar, dedicat Zilei Naționale a României.

Sănătate

OPINIA NUTRIȚIONISTULUI: Dieta anti-acnee
Acneea este o afecțiune a pielii care afectează suprafețele corpului care conțin glandele seboreice mari, incluzând nasul, fruntea, bărbia, obrajii și spatele.

Monden

VIDEO : Ziua Recunoștinței: Familia Obama a servit cina veteranilor și persoanelor fără adăpost de la un centru din Washington
Președintele american, Barack Obama, alături de întreaga sa familie, a început miercuri vacanța de Ziua Recunoștinței servind cina persoanelor fără adăpost și veteranilor de la Friendship Place Center Homeless din Washington, relatează CNN.

Sport

Alexandru Grigore este cel mai bun sportiv de la CSŞ Adjud
Clubul Sportiv Şcolar Adjud a întocmit clasamentul celor mai buni atleţi ai săi, performeri care au obţinut medalii în acest an competiţional în competiţiile naţionale şi internaţionale.

Sport

Atleţi focşăneni, în topurile Federaţiei Române de Atletism
Federaţia Română de Atletism a stabilit topul celor mai buni atleţi ai anului 2015 în funcţie de performanţe, ierarhiile fiind stabilite pe categorii de vârstă şi competiţiile la care au concurat sportivii, cele de sală şi cele din aer liber.

Inedit

Albania interzice tăierea arborilor timp de zece ani, pentru a proteja pădurile
Albania va adopta o lege care interzice total timp de zece ani tăierea arborilor, precum și comerțul și exportul de lemn, pentru a proteja astfel pădurile a căror suprafață a scăzut dramatic în această țară ca urmare a defrișărilor masive, a anunțat miercuri guvernul de la Tirana, citat de agenția EFE.
        
 
  
 
 
      


          

 


Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL21
46
26
32
3
35

Extragerea noroc:  9436761

Harta Focsani
   

Sănătate

Legea anti-fumat a fost amânată
Proiectul de lege privind interzicerea fumatului în spaţiile publice închise, cum ar fi locurile de joacă pentru copii, şcoli şi unităţi sanitare, și care ar fi trebuit să se aplice inclusiv ţigărilor electronice, a fost scos de pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor de miercuri.

Actualitatea

Angajații Penitenciarului Focșani au donat sânge
Șapte funcționari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Focșani au donat sânge, ieri, în cadrul acțiunii umanitare „Salvarea unei vieţi depinde de tine!”.

Nou născuţi

Copii născuţi la Maternitatea din Focşani în zilele de 25 şi 26 noiembrie
În zilele de 25 şi 26 noiembrie s-au născut la Maternitatea Spitalului Judeţean doi băieţei.

Învăţământ

Elevii Școlii „Ion Basgan”, premiați de Metano
Elevii Școlii Gimnaziale „Ion Basgan” din Focșani, coordonați de învățătoarea Mioara Popa, au obținut Mențiunea I la Concursul „Câștigă cu Metano”, organizat în cadrul programului educațional „Întâlnire cu energia”, ediția 2015.

Învăţământ

Mii de elevi vrânceni au sărit în ajutorul persoanelor aflate în dificultate
În perioada 16-20 noiembrie, peste 4.700 de elevi şi preşcolari din judeţul Vrancea au fost antrenaţi în campania „Săptămâna legumelor şi fructelor donate - 2015”, cea mai de succes activitate din cadrul programului educațional - Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC).

Sănătate

Cacaua și ceaiul verde protejează împotriva unor complicații asociate diabetului (studiu)
Cacaua și ceaiul verde conțin substanțe care pot ajuta în prevenirea și tratamentul unor complicații asociate diabetului în cazul rinichilor și retinei, potrivit unui studiu brazilian, relatează EFE.

POZA ZILEI

Focşani, 25 noiembrie 2015

SECVENTA ZILEI

Distractie de toamna

SONDAJ DE OPINIE

Actualitate

Cum v-aţi pregătit cămara pentru iarnă?

 

Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Termeni si conditii
Home |  Actualitatea | Politică | Social | Învăţământ | Jurnal de mamă | Local | Special | Analiză | Exclusiv | Dezvăluiri | Punct de vedere | Religie | Sănătate | Economic | Ştiri din judeţ | Lecţia de adolescenţă | Cultură | Sport | Naţional | Externe | Inedit | Reportaj | Editorial | Interviu | Auto | Monden | Curierul juridic | Justiţie | Eveniment | Infracţional | Reţete naturiste | Nou născuţi | Întâmplări neadevărate | Ghid pentru timpul liber | Pagina liceenilor | Vrânceni plecaţi de acasă | Bârfa satului | Copilul Zilei | Arhiva | Sondaj | Radare | Memoria intimă a jurnalului |
Monitorul de Vrancea - Ziare stiri informatii anchete vremea Vrancea, Lepsa, Focsani, Odobesti, Adjud, ISJ, media, harta judetul Vrancea si anunturi angajari
Site gazduit de Servhost