Monitorul de Vrancea

Social

VIDEO și GALERIE FOTO: Emoții, bucurie și nostalgii la Gala Aniversară a Crucii Roșii Vrancea
Peste 200 de vrânceni prieteni ai Crucii Roșii Vrancea - voluntari, membri ai conducerii instituției, reprezentanți ai autorităților publice locale, ai Consiliului Județean, ai instituțiilor publice, ai Clubului Rotary din Focșani, oameni de afaceri și colaboratori activi ai Filialei au dat curs invitației de a sărbători, aseară, împreună, aniversarea a 100 de ani de la înființarea Crucii Roșii Vrancea. 

Justiţie

Pompierul vrâncean şi sora sa avocată, PUŞI SUB CONTROL JUDICIAR
Pompierul de la Vidra, Sergiu Cosmin S., și sora sa, Lavinia Ana V.- C., avocat în București, suspectați de procurorii DIICOT că ar face parte dintr-o grupare organizată specializată în infracţiuni de delapidare şi spălare de bani, au fost puşi sub control judiciar.

Actualitatea

Polițistul Ene a mai făcut un pas pe drumul spre MAGISTRATURĂ
Polițistul Dănuț Ene a trecut și de cea de-a doua probă eliminatorie la concursul de admitere în magistratură, respectiv proba de verificare a raționamentului logic.

Eveniment

Copil de 10 luni, ars pe față și mâini într-un incendiu
Un copil de 10 luni, din Mărășești, a fost trimis de urgență, ieri, la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, după ce a suferit arsuri pe mâini și față, în urma unui incendiu care a cuprins locuința familiei. 

Actualitatea

Băsescu a promulgat legea privind reducerea CAS
Președintele Traian Băsescu a anunțat joi, la Palatul Cotroceni, că a promulgat legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator.

Actualitatea

Zece microbuze şcolare vor fi repartizate comunelor vrâncene
Preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, este aşteptat, astăzi, la evenimentul de înmânare a cheilor de la 10 microbuze şcolare destinate comunelor vrâncene dar şi pentru trei ambulanţe tip B1B2 care urmează să fie repartizate unităţilor sanitare.

Actualitatea

Sărbătoare pentru contabilii vrânceni
Contabilii vrânceni, membri ai filialei judeţene a Corpului Experţilor Contabili şi al Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), vor sărbători, duminică, Ziua Naţională a Contabilului Român.

Actualitatea

Consiliul Judeţean achiziţionează echipament didactic pentru „Elena Doamna“
Consiliul Judeţean Vrancea a scos la licitaţie pe Serviciul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) contractul de achiziţionare de echipamente didactice şi echipamente de pregătire profesională pentru Centrul de Educaţie Incluzivă Elena Doamna.

Învăţământ

Cursuri de formare pentru personalul din învățământ
Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți” Focșani organizează înscrieri pentru cursuri de formare continuă, aprobate de Ministerul Educației Naționale. 

Actualitatea

GALERIE FOTO:Concurs de recitare a RUGĂCIUNILOR
  Pentru acest eveniment caritabil şi cultural au fost pregătite peste 20 de seturi şcolare alcătuite din ghiozdane, caiete, creioane, pixuri, iconiţe etc. 

Social

Locuri de muncă pentru șomeri
Doar 86 de locuri de muncă sunt vacante în Vrancea, potrivit listei dată publicității de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM).

Actualitatea

Începe MARELE EVENIMENT al toamnei în Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei
Sâmbătă şi duminică, credincioşii din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei vor avea ocazia să cinstească moaştele Sfântului Domnitor Constantin Brâncoveanu, care vor fi aduse în pelerinaj de la Biserica „Sfântul Gheorghe“-Nou din Capitală, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Actualitatea

ŞASE MILIOANE de lei pentru refacerea infrastructurii distruse de viituri în primăvară
Guvernul a alocat judeţului Vrancea suma de 6 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară prevăzut în bugetul de stat pe anul 2014, pentru refacerea infrastructurii de interes judeţean şi local, afectată de fenomenele meteorologice periculoase şi inundaţiile din primăvara şi vara anului 2014. 

Sănătate

Medicii trebuie să-și cumpere cititoare de carduri până săptămâna viitoare
Aproximativ 193 de mii de vrânceni vor primi, de săptămâna viitoare, cardul național de sănătate. În acest sens, ieri, reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea a avut o întâlnire cu medicii de familie și specialiști.

Învăţământ

Profesorii ingineri și economiști s-au întâlnit la consfătuirea județeană
Cadrele didactice din învățământul profesional și tehnic s-au întâlnit ieri, în sala mare a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), în cadrul consfătuirii județene care se desfășoară la fiecare început de an școlar. 

Social

GALERIE FOTO:O camionetă militară, donație nemțească pentru Crucea Roșie Vrancea la împlinirea a 100 de ani
Sărbătoarea împlinirii unui secol de existență pe meleaguri vrâncene a Crucii Roșii a debutat ieri, la primele ore ale dimineții, cu o întâlnire prietenească a comitetului de conducere al instituției vrâncene de caritate și voluntarii săi cu delegația Crucii Roșii germane, care a adus tradiționalul transport umanitar. 

Actualitatea

Arestul IPJ va fi modernizat cu bani de la norvegieni
Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea se află pe lista celor care vor fi modernizate printr-un program finanțat de norvegieni. 

Actualitatea

GALERIE FOTO:Cum să alegem cele mai bune ciuperci
Cele mai bune ciuperci sunt cele mici, de doi centimetri, pe care le  poți mânca dintr-o singură îmbucătură și care au o textură deosebită, ne recomandă producătorii de ciuperci din România reuniți la Focșani, pentru două zile, la Adunarea Generală a Asociaţiei Naţionale a Producătorilor de Ciuperci. 

Naţional

Elevii din clasele I şi a II-a vor învăţa după vechile manuale
Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a decis joi să extindă perioada de utilizare a manualelor vechi pentru clasa I şi a II-a, iar în acest sens inspectoratele şcolare judeţene au obligaţia ca, în regim de urgenţă, să completeze stocurile existente. 

Ghid pentru timpul liber

„America, venim“, o comedie românească, rulează în premieră în Vrancea
Vrâncenii au şi în acest week-end parte de o premieră.

Social

Expoziţie şi conferinţă publică, organizate de Ateneul Popular
Ateneul Popular „ Mr. Gh. Pastia” organizează, în perioada 19-22 septembrie, o serie de evenimente dedicate Zilelor Mondiale ale patrimoniului.

Social

Orchestra olandeză Tegenwind va concerta în Piața Unirii
Asociația „Potpourri” din Focșani organizează marți, 23 septembrie a.c., începând cu orele 17.00, un eveniment muzical inedit, interactiv, amuzant, în aer liber: orchestra olandeză „Tegenwind” va concerta gratuit în Piața Unirii timp de mai multe ore, iar dacă vremea nu va fi favorabilă și va ploua, concertul va avea loc la aceeași oră, la centrul Comercial Promenada Focșani.

Sport

„Minibaschet în Piaţă”, spectacol sportiv la Focşani
Va fi o întrecere de baschet în aer liber, pe un teren amenajat în Piaţa Unirii, cu echipe formate din câte cinci jucători.

Actualitatea

TEST de cultură generală
Monitorul de Vrancea vă propune să vă testaţi cunoştinţele de cultură generală.

Actualitatea

Ești un șofer bun? Răspunde la întrebare
Răspunsul la întrebarea auto de ieri.

Sport

Voinţa DEEP SERV – Tăcerea este primul meci al etapei din Liga I
Liga de minifotbal amator Vrancea continuă în week-end cu partidele etapei a IV-a din Liga I, competiţie ale cărei partide se dispută la Baza Sportivă EnergoSport din Focşani.


Intamplari neadevarate

Barfa satului

FLASH NEWS NATIONALAfacere la cheie, Pensiune de vanzare
28
11
14
29
13
33

Extragerea noroc:  0969691

Harta Focsani
 

Actualitatea

Infopol : Evenimente rutiere - Persoane dispărute, depistate de poliţişti - Radare
La data de 17 septembrie a.c., ora 13.30, pe DC 159 în comuna Obrejiţa, poliţiştii l-au depistat pe Ş. Adrian, de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Sănătate

Spitalul Adjud va avea tomograf, în mai puțin de două luni
În urma licitației demarate de conducerea Spitalului Municipal Adjud, a fost declarată câștigătoare o firmă de profil din București, valoarea contractului fiind de 2 milioane de lei. 

Sănătate

Analize medicale gratuite pentru o cititoare fidelă
Vasilica Dragu, de 77 de ani, din Focșani, este câștigătoarea de săptămâna aceasta a concursului organizat de Laboratorul Clinic Chimist Principal Garoafa Gașpar și Monitorul de Vrancea.

Sănătate

Furnizori de servicii medicale, obligaţi să factureze electronic
Furnizorii de servicii medicale care sunt în contract cu Casa de Asigurări de  Sănătate (CAS) Vrancea au obligația, începând cu data de 1 octombrie, să factureze  în format electronic serviciile către instituție.

Actualitatea

Amenzi pentru comercianţii de rechizite şi uniforme şcolare
Comercianţii de rechizite şi uniforme şcolare au primit amenzi de 14  mii lei, în urma controalelor efectuate de comisarii de la Protecţia Consumatorilor.

Eveniment

Doi răniți după ce o mașină a acroșat o căruță
Două persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate o mașină, condusă de un tânăr vrâncean, și o căruță. 

Actualitatea

Polițiștii fac razie în trenuri
Polițiștii de la Transporturi Feroviare (TF) desfășoară, astăzi, o acțiune cu caracter preventiv în stația CFR Focșani, dar și în trenurile care circulă pe relația Focșani-Adjud și Focșani-Buzău. 

Justiţie

Condamnat cu suspendare pentru tentativă de omor asupra tatălui
Ionel Ionuț C., bărbatul din Gugești care și-a bătut crunt tatăl, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Vrancea la o pedeapsă de doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare.

Actualitatea

Petrică Nițu este un simplu comisar
Petrică Nițu a revenit pe postul de execuție pe care îl ocupa înainte de a fi numit șef al Gărzii de Mediu Vrancea.

Eveniment

Scandalagiu „fugărit” de polițiștii locali
Polițiștii locali au continuat acțiunile ce au drept scop identificarea persoanelor care nu respectă legea, a celor care consumă alcool până târziu în noapte în zona locuințelor și apoi fac scandal, dar și pentru menținerea ordinii și liniștii publice. 

Actualitatea

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, fostul liberal Cristinel Bîgiu, a semnat adeziunea la PSD
Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, fostul liberal Cristinel Bîgiu, a declarat, joi, într-o conferinţă comună susţinută cu preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, că a semnat adeziunea la formaţiunea social-democrată, astfel că "de azi (n.r. - joi) este membru PSD".

Naţional

VREMEA va fi în general frumoasă
Vremea va fi în general frumoasă vineri, răcoroasă în orele dimineţii în special în nord şi centru, dar după-amiaza, pe fondul cerului variabil la senin, valorile termice se vor înscrie în limite normale pentru acestă dată. 

Naţional

30% din produsele din metale prețioase, neconforme
Aproape o treime din produsele din metale prețioase de pe piața românească sunt neconforme, prezintă informații înșelătoare pe etichetă, a declarat joi președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor /ANPC/ , Marius Alexandru Dunca.

Monden

Mai mulţi oficiali trebuie să înapoieze ceasurile de lux primite de la confederaţia braziliană
Camera de Investigaţii a Comisiei de Etică a FIFA a decis ca mai mulţi ofiicali care au primit ceasuri de lux din partea confederaţiei braziliene la congresul din luna iunie al forului mondial să înapoieze cadourile respective până la 24 octombrie.

POZA ZILEI

Binecuvântarea...sportului

SECVENTA ZILEI

Unde o fi OUL DE AUR??

SONDAJ DE OPINIE

Social

Aveţi rude plecate în străinătate?

 


Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Termeni si conditii
Home |  Actualitatea | Politică | Social | Învăţământ | Jurnal de mamă | Local | Special | Analiză | Exclusiv | Dezvăluiri | Punct de vedere | Religie | Sănătate | Economic | Ştiri din judeţ | Lecţia de adolescenţă | Cultură | Sport | Naţional | Externe | Inedit | Reportaj | Editorial | Interviu | Auto | Monden | Curierul juridic | Justiţie | Eveniment | Infracţional | Reţete naturiste | Nou născuţi | Întâmplări neadevărate | Ghid pentru timpul liber | Pagina liceenilor | Vrânceni plecaţi de acasă | Bârfa satului | Copilul Zilei | Arhiva | Sondaj | Radare | Memoria intimă a jurnalului |
Monitorul de Vrancea - Ziare stiri informatii anchete vremea Vrancea, Lepsa, Focsani, Odobesti, Adjud, ISJ, media, harta judetul Vrancea si anunturi angajari
Site gazduit de Servhost