Monitorul de Vrancea

Justiţie

Fostul şef al ITRSV, din AREST la domiciliu la SPITALUL MILITAR. Problemele sunt GRAVE!
Alexandru Lefter (FOTO), fostul șef al ITRSV Focșani, plasat în arest la domiciliu, poate pleca de acasă pentru a merge la Spitalul Militar din Focșani, în vederea eventuării unor controale medicale.

Eveniment

La un pas de a fi LINŞAT după ce a accidentat-o pe Mihaela Suedeza
Un șofer implicat într-un accident la Slobozia Bradului a fost la un pas de a fi linșat de rudele victimei, Mihaela Suedeza G., de 12 ani.

Actualitatea

Unii focșăneni se plâng că funcționarii de la primărie REFUZĂ să le încaseze banii
Mai mulți focșăneni s-au plâns că funcționarii primăriei, care încasează taxele și impozitele locale, nu au vrut să le ia banii, respectiv impozitele pe apartamente pentru anul în curs, deoarece au amenzi neplătite.

Actualitatea

Alunecări de teren la Schitul Buluc și la cimitirul aferent
La sediul Instituţiei Prefectului s-a desfăşurat ieri, o şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

Actualitatea

Acțiuni de educare și conștientizare ecologică în Focșani, Odobești și Mărășești
În cadrul campaniei vor fi desfășurate acțiuni specifice creșterii gradului de conștientizare ecologică în rândul populației, respectiv: distribuirea de flyere informative, plantare de arbori și arbuști, colectare deșeuri etc.

Actualitatea

Neconformităţi la şcolile din Vrancea cu centrale termice alimentate cu gaz
În cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, care a avut loc la sediul Instituţiei Prefectului, au fost prezentate concluziile verificărilor efectuate și modul în care s-au respectat obligaţiile deţinătorilor sau utilizatorilor de centrale termice alimentate cu gaz din instituţiile de învăţământ din judeţul Vrancea.

Actualitatea

Taxele speciale ale SPCJEP nu vor fi majorate
Consiliul Judeţean Vrancea a respins, ieri, proiectul de hotărâre privind aprobarea taxelor speciale pentru activităţile prestate de către Serviciul Public Comunitar Judeţean de Evidenţă a Persoanelor  (SPCJEP) pentru anul 2015.

Actualitatea

GALERIE FOTO: Campania „Copilărie fără delincvenţă” a ajuns la final
Inspectoratul General al Poliţiei Române, în colaborare cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului, au derulat la nivel naţional, în perioada octombrie 2014-martie 2015, proiectul „Copilărie fără delincvenţă”.

Actualitatea

Corul de cameră „Cantabile“ participă la Olimpiada Națională Corală
Corul de cameră „Cantabile“ al Liceului Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, dirijat de profesorul Andrei Igor Manovici, a obținut punctaj maxim la etapa zonală pe Moldova a Olimpiadei Naționale Corale.

Învăţământ

100 de cadre didactice și-au depus dosarele pentru pretransfer
Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vrancea a afişat punctajele obţinute de cadrele didactice care şi-au depus dosare pentru etapa de pretransfer din acest an.

Actualitatea

Premiul pentru întreaga distribuţie, acordat trupei Protha
Trupa de teatru Protha, a Casei de Cultură şi a Liceului „Ioan Slavici” din Panciu, a primit premiul „Ion Sava” pentru întreaga distribuţie, după ce a participat la cea de a doua ediţie a Festivalului Rotary Acting de Teatru Contemporan, care a avut loc la Baia Mare.

Special

GALERIE FOTO: Colega noastră Laura Breană este NOUL PREŞEDINTE al Crucii Roșii Vrancea
Laura Breană, jurnalist la „Monitorul de Vrancea”, a fost aleasă, ieri, cu unanimitate de voturi, președinte al Crucii Roșii Vrancea pentru următorii patru ani, în cadrul Adunării Generale a instituției de caritate.

Actualitatea

CINE poate primi ajutoare financiare de la Primăria Focşani
Focşănenii săraci aflaţi în situaţii deosebite vor putea solicita ajutoare de urgenţă din partea primăriei municipiului.

Sănătate

AFLĂ tot ce se schimbă DE ASTĂZI în sistemul medical românesc
Pacienții vor beneficia de mai multe servicii medicale gratuite, de astăzi.

Actualitatea

VIDEO şi GALERIE FOTO: ACCIDENT cu victime și EXPLOZIE urmată de incendiu, la Carrefour
Parcarea hipermarket-ului Carrefour s-a umplut, ieri, de mașini de pompieri, de poliție și jandarmi, dar și de ambulanțe SAJ și SMURD.

Naţional

Guvernul intervine. În ce condiţii va fi posibilă ÎNCHIDEREA firmelor
Guvernul intenționează să modifice legislația privind procedurile ANAF referitoare la suspendarea activității firmelor în cazul în care acestea au fost găsite cu sume de bani încasate în neregulă, în plus sau în minus, a anunțat, marți, premierul Victor Ponta.

Actualitatea

Cum se obţine ATESTATUL de producător agricol
Ţăranii vrânceni pot obţine avizul pentru atestatul de producător de la specialiştii Camerei Agricole Vrancea sau cei ai Direcţiei Agricole.

Sport

Adjudeanca Mădălina Bîndac este campioană naţională la powerlifting
Atleta adjudeană Mădălina Bîndac (sportivă care reprezintă în competiţiile naţionale cluburile SCM Bacău şi Arena 2011 Bacău) se pricepe şi la alte sporturi.

Monden

Monitorul de Vrancea și Colours Cinema te invită la film: Fast and Furious 7
Din 3 aprilie o să vedem pe marile ecrane “Fast and Furious 7”, continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O'Conner.

Actualitatea

VIDEO: Consiliul Judeţean a rectificat bugetul fondurilor externe nerambursabile
Consiliul Judeţean a aprobat, ieri, în şedinţă ordinară, rectificarea bugetului fondurilor externe nerambursabile pe anul 2015.

Social

Crucea Roșie face înscrieri pentru cursul gratuit de mediator sanitar
    Vrâncenii care doresc să obțină calificarea în ocupația de „Mediator sanitar” se pot înscrie la cursurile gratuite ce vor fi organizate în perioada imediat următoare, în Focșani, de către Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

Actualitatea

GALERIE FOTO: Ofițeri și subofițeri de la Brigăzile 282 și 8 LAROM, avansați în grad
55 de ofițeri și subofițeri de la Brigada 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” Focșani au fost avansați în grad.

Actualitatea

GALERIE FOTO: Campionat de pentatlon militar, la Brigada 8 LAROM
La Brigada 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” s-a desfăşurat campionatul de pentatlon militar.

Ştiri din judeţ

GALERIE FOTO: Utilaje moderne pentru drumurile din Vrîncioaia
Comuna Vrîncioaia a primit de curând utilajele necesare pentru dotarea serviciului de salubritate și întreținere drumuri de la nivelul localității.

Sport

GALERIE FOTO: Prima victorie pentru George Neagu în Circuitul de amatori MMA
Fostul judoka vrâncean, George Neagu a obţinut prima victorie la amatori în cadrul Circuitului MMA (Arte marţiale mixte).

Sănătate

LEACURI DIN GRĂDINĂ: Fasolea uscată
Fasolea uscată, un aliment complet și complex, una dintre cele mai gustoase legume uscate, conține chiar cea mai mare cantitate de fibre dintre toate legumele, fiind probabil printre cele mai consumate.

FLASH NEWS LOCAL

11:11

CUTREMUR de 3,7 grade în Vrancea Actualitatea: Sambata 28-03-2015

12:56

INFOPOL Actualitatea: Vineri 27-03-2015

13:46

INFOPOL Actualitatea: Luni 23-03-2015

15:37

INFOPOL Actualitatea: Marti 17-03-2015

15:50

Spectacol „Ghiocei pentru mama”, astăzi, la Cercul Militar Actualitatea: Vineri 06-03-2015

16:35

CUTREMUR de 3,3 grade  Actualitatea: Sambata 21-02-2015


Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL


22
10
4
6
18
9

Extragerea noroc:  4580775

Harta Focsani
 

Actualitatea

Încă o listă cu executările silite de la Primăria Focşani
Primăria municipiului Focșani a publicat o nouă listă care cuprinde contribuabilii ce înregistrează datorii la bugetul local, prin neachitarea taxelor și impozitelor.

Actualitatea

Fiscul verifică SALARIILE din firmele cu risc
Fiscul a început inspecţii la peste o mie de firme la nivel naţional în cadrul unei acţiuni de verificare a nedeclarării sau subdeclarării veniturilor din salarii.

Cultură

Actorii Teatrului Municipal le mulțumesc spectatorilor
Actorii Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani transmit mulțumiri tuturor spectatorilor care au venit la reprezentațiile pe care aceștia le-au susținut în cadrul Galelor Teatrale Focșănene, ajunse în acest an la cea de-a XVIII-a ediție. 

Social

GALERIE FOTO: Asistenții sociali vrânceni și-au sărbătorit ziua
Filiala Vrancea a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România a organizat, ieri, o întâlnire festivă cu membrii săi, moment prilejuit de celebrarea Zilei Asistenței Sociale.

Sănătate

Trecerea la ora de vară poate avea efecte negative asupra sănătății
Trecerea la ora de vară poate avea consecințe negative asupra organismului uman, atrag atenția medicii. În ultimele zile, mai multe persoane au acuzat stări de oboseală, disconfort și anxietate.

Sănătate

Mai puțini vrânceni diagnosticați cu viroze ori pneumonii
Datorită creșterii temperaturilor exterioare, numărul persoanelor diagnosticate cu viroze, pneumonii ori gripă a scăzut în ultima săptămână, când au fost diagnosticați cu aceste afecțiuni aproximativ 1.900 de vrânceni.

Actualitatea

INFOPOL
Evenimente rutiere - Agresiuni cercetate de poliţişti - Radare

Actualitatea

Porți deschise la Brigada 282
Militarii Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor“ participă la proiectul „Săptămâna altfel - Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

Ştiri din judeţ

„Săptămâna lecturii şi cărţii pentru copii“ la Odobeşti
Biblioteca Publică din Odobeşti, Secţia pentru copii, desfăşoară până pe 4 aprilie, „Săptămâna lecturii şi cărţii pentru copii“, un proiect educaţional în parteneriat cu instituţiile de învăţământ din localitate şi sprijinul direct al părinţilor.

Actualitatea

Protocol de colaborare cu Registrul Comerţului pentru implementarea Registrului Agricol Electronic
Consiliul Judeţean Vrancea va încheia un protocol de colaborare cu Oficiul Naţional al Registrului Comerţului pentru implementarea Registrului Agricol Electronic.

Naţional

ATENŢIE la aceşti „inspectori ANAF”! Ce a păţit o femeie care strângea bani pentru un copil bolnav
Reprezentanţii unei asociaţii umanitare au depus o plângere la IPJ Hunedoara, acuzând că, în timp ce strângeau bani de la pelerini pentru un copil bolnav, trei falşi inspectori ANAF i-au oprit şi le-au luat actele şi banii, cerându-le să meargă la sediul Finanţelor, unde au aflat că au fost înşelaţi

Naţional

Programul 'Rabla' debutează astăzi
Sesiunea de depunere și validare a dosarelor producătorilor, importatorilor de autoturisme și distribuitorilor pentru Programul 'Rabla 2015' începe astăzi, urmând ca programul destinat persoanelor fizice să demareze imediat după finalizarea procedurilor de validare a agenților economici, informează, marți, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Naţional

Senat: Alimentarea cu apă nu poate fi întreruptă, din cauza restanțierilor, celor care își achită facturile
Utilizatorii care își plătesc facturile de apă și canalizare nu pot fi debranșați, din cauza restanțierilor, de la rețelele publice de distribuție a apei, a decis, luni, plenul Senatului prin adoptarea unei propuneri legislative pentru completarea Legii nr. 241/2006 a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Sănătate

O farfurie de quinoa pe zi poate prelungi viața
Aliment devenit foarte popular în ultimii ani, quinoa, numit uneori orezul incașilor, poate prelungi viața dacă se consumă câte o farfurie pe zi - este concluzia unui studiu realizat la Universitatea Harvard și preluat de 7sur7.be.

POZA ZILEI

Omu’ şi-a luat alee între blocuri... Aşa că pietonii o iau frumos prin iarbă

SECVENTA ZILEI

Fără sirenă doar cu lumini

SONDAJ DE OPINIE

Actualitate

Ce le dăruiţi doamnelor şi domnişoarelor de 1 şi 8 martie?

 


Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Termeni si conditii
Home |  Actualitatea | Politică | Social | Învăţământ | Jurnal de mamă | Local | Special | Analiză | Exclusiv | Dezvăluiri | Punct de vedere | Religie | Sănătate | Economic | Ştiri din judeţ | Lecţia de adolescenţă | Cultură | Sport | Naţional | Externe | Inedit | Reportaj | Editorial | Interviu | Auto | Monden | Curierul juridic | Justiţie | Eveniment | Infracţional | Reţete naturiste | Nou născuţi | Întâmplări neadevărate | Ghid pentru timpul liber | Pagina liceenilor | Vrânceni plecaţi de acasă | Bârfa satului | Copilul Zilei | Arhiva | Sondaj | Radare | Memoria intimă a jurnalului |
Monitorul de Vrancea - Ziare stiri informatii anchete vremea Vrancea, Lepsa, Focsani, Odobesti, Adjud, ISJ, media, harta judetul Vrancea si anunturi angajari
Site gazduit de Servhost