Monitorul de Vrancea

Infracţional

ULTIMA ORĂ! Percheziții la CONTRABANDIȘTII de țigări. Au intrat pe fir procurorii DIICOT și polițiștii de la Combaterea Criminalității
Transporturile cu țigarete se efectuau între orele 18,00 si 8,00, fiind folosite drumuri puțin circulate, persoanele care asigurau traseul de deplasare efectuând măsuri de contrafilaj pentru a identifica dacă transportul este supravegheat de organele de poliție.

Social

ULTIMA ORĂ! Un tânăr de 19 ani, găsit SPÂNZURAT
Un tânăr de 19 ani s-a spânzurat noaptea trecută.

Infracţional

Casa arhitectului Florin Mîndru, SPARTĂ de hoţi. Ce au putut să FURE
Casa arhitectului Florin Mîndru a fost spartă de hoți, la finele săptămânii trecute.

Actualitatea

Bugetul județului Vrancea va fi rectificat
Bugetul propriu al județului Vrancea și al unor instituții din subordinea Consiliului Județean va fi rectificat, marți. Consiliul Județean Vrancea se reunește, mâine, în ședință ordinară, pe ordinea de zi aflându-se 13 proiecte de hotărâre inițiate de președintele Marian Oprișan.

Infracţional

Vrânceancă BĂUTĂ, accidentată pe zebră de o AMBULANŢĂ
O vrânceancă de 35 de ani, care traversa strada pe marcajul pietonal, a fost accidentată de o ambulanță.

Actualitatea

Mica birocrație din primăriile comunelor vrâncene pune ţăranii pe drumuri
Zeci de țărani au fost puși pe drumuri de către funcționarii din primării care nu știau cum să înregistreze micile livezi plantate în ultimii ani.

Actualitatea

Primăria Focşani ANGAJEAZĂ inspectori pentru investiţii și achiziţii publice
Primăria Focşani caută în continuare inspectori pentru investiţii și contracte – achiziţii, două posturi fiind scoase la concurs pentru a doua oară în ultimele luni.

Învăţământ

Tineri din Centrul „Sf. Maria” Golești și elevi de la Cuza, în excursie la Focul Viu
Tinerii din Centrul „Sf. Maria” din Golești au fost în excursie la Focul Viu, cu ajutorul elevilor de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani.

Învăţământ

Liceul Tehnologic Panciu, câștigător cu proiectul „Alege şcoala, nu strada!”
Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza “ din Panciu a câştigat Competiţia Naţională „Educaţia îţi dă valoare”, organizată de Fundaţia Internaţională Junior Achievement, în colaborare cu BRD.

Învăţământ

Încep testările elevilor de clasa a IV-a
Elevii claselor a II-a au fost testați săptămâna trecută, iar pe parcursul acestei săptămâni este rândul celor de clasa a IV-a să-și demonstreze cunoștințele, urmând ca  săptămâna viitoare să vină rândul celor de clasa a VI-a.

Actualitatea

INFOPOL
Evenimente rutiere - Radare

Nou născuţi

Copii născuţi la Maternitatea din Focşani în zilele de 22, 23 și 24 mai
În zilele de 22, 23 și 24 mai s-au născut la Maternitatea Spitalului Judeţean trei băieței și patru fetițe.

Ştiri din judeţ

GALERIE FOTO: Elevii din Vârteșcoiu au spus „Stop violența!”
Peste 200 de elevi și cadre didactice din Vârteșcoiu au participat la manifestarea ”Stop Violența!”, care s-a desfășurat la Centrul Cultural ”Petre Saragea” din localitate, la sfârșitul săptămânii trecute. Evenimentul face parte din proiectul “Stop Violenței împotriva copiilor!”, proiect finanțat de UNICEF Romania, în colaborare cu PSI Romania.

Justiţie

Contrabandiștii de țigări nu scapă de arest
Dorel German, fostul polițist Cristian Mihai Iordache, Laurien Decebal Irimia și Radu Belibou, arestați preventiv pentru contrabandă cu țigări, după o acțiune a polițiștilor de la Crimă Organizată Vrancea și a procurorilor DIICOT, rămân în arest.

Învăţământ

Liceenii vrânceni, invitați să participe la un concurs spațial
Competiţia se va desfăşura în perioada mai – septembrie 2015 şi este deschisă tuturor elevilor de liceu care urmează cursurile la zi ale instituţiilor de învăţământ din România şi care au vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani în momentul înscrierii în concurs.

Special

GALERIE FOTO: Prefectura a cumpărat un imobil în Bucureşti şi l-a transformat în Casa studenţilor vrânceni
În grădina din spatele Palatului Parlamentului şi la doi paşi de viitoarea Catedrală a Mântuirii Neamului a existat, în trecut, o stradă neînsemnată a capitalei, zisă Fonteriei, care pentru Vrancea a avut o semnificaţie specială.

Actualitatea

A murit inginerul vrâncean Panaite Mazilu, cel care a consolidat Tribunalul și Teatrul din Focșani
Academia Română anunță cu profund regret stingerea din viață joi, 21 mai 2015, a profesorului emerit Panaite Mazilu, membru de onoare al Academiei Române în cadrul Secției de Științe Tehnice.

Actualitatea

Căruță SPULBERATĂ de un Fiat condus de un șofer de 72 de ani. Două persoane au fost rănite
Două persoane au fost rănite ieri, în urma unui accident rutier care s-a produs pe drumul european E85, în afara comunei Obrejița.

Sănătate

Zeci de vrânceni MUŞCAŢI de urși și vulpi. Un Centru Antirabic pentru tot judeţul
Zeci de persoane au ajuns la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Focșani, de la începutul acestui an, după ce au fost mușcate de animale.

Actualitatea

Un bărbat din Jariștea A MURIT când și-a văzut casa în flăcări
Un bărbat de 54 de ani, din Jariștea, a murit de inimă rea, când și-a văzut casa cuprinsă de flăcări.

Învăţământ

Elevi și profesori din ŞAPTE țări europene au discutat, la Focșani, despre educație
Mai multe activități cultural-artistice și un simpozion internațional s-au desfășurat la Școala nr.3 Focșani, vineri, în cadrul proiectului Comenius „SMALL“ Europe, finanțat de Comisia Europeană prin Programul de Învățare pe Tot Parcursul Vieții.

Sport

Judoka vrâncean Iulian Surlă este CAMPION EUROPEAN la kata
Performanţă deosebită pentru judoka vrâncean Iulian Surlă la ediţia din acest an a Campioantului European de judo, întrecere care s-a desfăşurat la Herstal (Belgia).

Special

Acum varicele se pot trata fără intervenție chirugicală!
Joi 28 Mai, Dr. Horia Roman – Vicepreşedintele Societăţii Române de Flebologie, Medic primar chirurg, doctor în medicină - din Bucureşti, va fi la Focşani pentru tratamentul varicelor.

Învăţământ

Află ce profesori au fost nemulțumiți de punctajele obținute la concursul pentru gradația de merit
27 de cadre didactice, din cele 247 care și-au depus dosarele pentru obținerea gradațiilor de merit, au cerut reevaluarea punctajelor.

Ştiri din judeţ

GALERIE FOTO: Întâlnire după 50 de ani la „Şcoala Medie“ din Panciu
Primarul oraşului Panciu, Iulian Nica, a participat sâmbătă, la evenimentul prilejuit de întâlnirea, după 50 de ani, a promoţiei de absolvenţi a Şcolii Medii „Ioan Slavici" Panciu (actualul Liceu Teoretic „Ioan Slavici").

Actualitatea

GALERIE FOTO: ,,Drumeţi prin România frumoasă”, proiect ce promovează Ţara Vrancei şi Ţara Haţegului
Şcoala Gimnazială ,,Nicolae Iorga” din Focşani a lansat un nou proiect cu ocazia Zilei Internaţionale de Acţiune pentru Climă, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densusianu’’, structură a Colegiului Naţional ,,I.C. Brătianu’’ din Haţeg.

Social

Dramele copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate determină Statul să ia noi măsuri
Persoanele care cresc și îngrijesc copii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate nu o vor mai putea face așa, oricum, ci vor trebui să țină cont de o serie de reguli, conform unui Proiect de Hotărâre inițiat de Ministerul Muncii și supus dezbaterii publice.

Sănătate

Ești predispus la alergii? Șocul anafilactic poate fi fatal
Înţepăturile de insecte sunt o cauză destul de răspândită a şocului anafilactic. Specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vrancea au o serie de recomandări pentru a preveni șocul anafilactic.

Justiţie

Prezervative și bani, confiscați de judecători de la traficanți de carne vie
Mai multe persoane acuzate de trafic de persoane și trafic de minori au fost condamnate, vineri, la ani grei de închisoare, de instanța de fond, respectiv Tribunalul Vrancea.

Social

Cupa Vrancea Taekwondo, în sprijinul celor trei frați bolnavi din Dumbrăveni
Clubul Sportiv „Addras Taekwondo” organizează sâmbătă, 30 mai, cea de a patra ediție a competiției „Cupa Vrancea Taekwondo”, ce va avea loc în Sala Sporturilor din Focșani.

Actualitatea

Acțiune de ecologizare în Parcul Bălcescu
Tineretul Conservator Vrancea a organizat sâmbătă, o acțiune de ecologizare în Parcul "Nicolae Bălcescu" din Focșani.

Ştiri din judeţ

GALERIE FOTO: Mărășești, Ierusalimul neamului românesc
Primăria orașului Mărășești a organizat un parastas pentru eroii neamului la Mausoleul din localitate.

Sport

Cine nu plăteşte, pierde la masa verde cu 3-0!
Biroul Executiv al AJF Vrancea a decis ca partidele care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă din cadrul etapei a doua din play-offul şi play-outul Superligii ALTDORF TEHNIK să fie reprogramate pentru miercuri, 27 mai.

Sport

Cătălin Zaharia, locul 3 la „Internaţionalele“ României
Cea de-a 60-a ediiţe a Campionatelor Internaționale de atletism ale României s-a desfăşurat sâmbătă pe stadionul "Nicolae Dobrin'' din Piteşti, competiţia având premii totale de 21.500 de euro.

Sport

Tineri jucători de la Tenis Club Focşani, pe podium la „Cupa Bucuriei“
În week-end a avut loc la Adjudo noua etapă din campionatul de tenis desfăşurat cu autorizarea Federaţiei Române de Tenis şi a Federaţiei Internaţionale de Tenis, intitulat „Tenis 10“, competiţie rezervată juniorilor de până la 10 ani şi sub denumirea de „Cupa Bucuriei“.

Sport

Corina Căprioriu, bronz la Masters-ul de judo de la Rabat
Judoka Corina Căprioriu a obţinut medalia de bronz în prima zi a celui mai important turneu din această jumătate a anului, Masters-ul de judo de la Rabat (Maroc), competiţie dotată cu premii în valoare totală de 200 mii de dolari.

Sport

Focşăneanul Costin Corcoz a câştigat Cupa Pro Aktiv

    Focşăneanul Costin Corcoz, sportiv legitimat la clubul Pro Aktiv Focşani, s-a clasat pe primul loc la Open la Cupa Pro Aktiv, întrecere de tenis de masă care s-a desfăşurat sâmbătă în Sala Polivalentă din Focşani.
          
 

       


FLASH NEWS LOCAL

21:30

Cutremur de 3,2 grade vineri după amiază Actualitatea: Vineri 22-05-2015

10:12

CUTREMUR de 3,3 grade, joi dimineață Actualitatea: Joi 21-05-2015

15:59

Cutremur de 3,4 grade duminică la prânz Actualitatea: Duminica 17-05-2015

16:11

Avarie în reţeaua de termoficare a ENET Actualitatea: Joi 07-05-2015

09:47

CUTREMUR de 3,5 grade în zona Vrancea Actualitatea: Luni 04-05-2015

07:36

Al doilea CUTREMUR în Vrancea, în ultimele 10 ore. Cât de PUTERNIC a fost seismul Actualitatea: Joi 30-04-2015


Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

32
25
45
43
40
2

Extragerea noroc:  1261818

Harta Focsani
 

Monden

Finala Eurovision, câștigată de reprezentantul Suediei. România s-a clasat pe locul 15
Finala celei de-a 60-a ediții a concursului Eurovision, câștigată de reprezentantul Suediei, Mans Zelmerlow, a fost vizionată de 195 de milioane de telespectatori din 45 de țări, printre care și China, care a difuzat în premieră acest eveniment, relatează duminică Variety.com.

Monden

Robert De Niro a avut un mesaj neobișnuit pentru absolvenții unei facultăți
Celebrul actor Robert De Niro, invitat să țină un discurs la festivitatea de absolvire a unei noi promoții de la o facultate din cadrul New York University (Tisch School of the Arts), a avut un mesaj hilar pentru cei proaspăt ieșiți de pe băncile facultății, relatează revista americană Time

Monden

Jim Carrey reaprinde relația cu fosta sa iubită Cathriona White
Cunoscutul actor de comedie Jim Carrey și fosta sa iubită Cathriona White au fost văzuți din nou împreună joi seară în New York, relatează UPI, citând US Weekly.

Monden

Filmul "Comoara" de Corneliu Porumboiu a primit premiul Un Certain Talent la Cannes
Filmul "Comoara" în regia lui Corneliu Porumboiu a câștigat sâmbătă seară premiul Un Certain Talent la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, informează site-ul festivalului.

Sport

Victorie prin neprezentare şi cu punct bonus
Formaţia de rugby Under 19 a Liceului cu Program Sportiv Focşani a câştigat, 5-0 şi a luat punctul bonus prin neprezentarea echipei CSM Câmpia Turzii, în ultima etapă a sezonului regulat a Diviziei Naţionale de Juniori.

Sport

Premii de 10.000 de lei la „Mausoleul Open Minifotbal“
Primăria oraşului Mărăşeşti, Consiliul Local şi primarul Valerică Chitic organizează în perioada 28 iunie – 19 iulie, un turneu de minifotbal care se va desfăşura în sala de sport a oraşului Mărăşeşti. „Mausoleul Open Minifotbal“ se află la ediţia a doua, iar premiile puse în joc sunt foarte atractive.

POZA ZILEI

Grabă mare...

SECVENTA ZILEI

LAC in curtea STARII CIVILE

SONDAJ DE OPINIE

Social

Vă gândiţi deja la vacanţa de vară?

 


Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Termeni si conditii
Home |  Actualitatea | Politică | Social | Învăţământ | Jurnal de mamă | Local | Special | Analiză | Exclusiv | Dezvăluiri | Punct de vedere | Religie | Sănătate | Economic | Ştiri din judeţ | Lecţia de adolescenţă | Cultură | Sport | Naţional | Externe | Inedit | Reportaj | Editorial | Interviu | Auto | Monden | Curierul juridic | Justiţie | Eveniment | Infracţional | Reţete naturiste | Nou născuţi | Întâmplări neadevărate | Ghid pentru timpul liber | Pagina liceenilor | Vrânceni plecaţi de acasă | Bârfa satului | Copilul Zilei | Arhiva | Sondaj | Radare | Memoria intimă a jurnalului |
Monitorul de Vrancea - Ziare stiri informatii anchete vremea Vrancea, Lepsa, Focsani, Odobesti, Adjud, ISJ, media, harta judetul Vrancea si anunturi angajari
Site gazduit de Servhost